Τρελά πράγματα: Γράφτηκε για ενδιαφέρον Μπαταγιάννη για ΟΦΗ!

mpatagiannis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ιδιοκτήτης του ΑΟΤ δεν ξεκαθαρισε τι συμβαίνει

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Δημήτρης Μπαταγιάννης είχε ως στόχο να συνεχίσει στον ΑΟΤ και να να προσπαθήσει να φτάσει την ομάδα ψηλά. Γράφτηκε ωστόσο χωρίς να διαψευστεί  ότι οι… φιλοδοξίες του φτάνουν μέχρι τον ΟΦΗ . Ο  ίδιος αν και ρωτήθηκε από αθλητικό portal  δεν πήρε θέση- λησμονώντας να πει ότι είναι ήδη μέτοχος   σε μια μεγάλη ομάδα! Το δημοσίευμα αναφέρει:
Κρούση στον ιδιοκτήτη του Δημήτρη Μπαταγιάννη να επενδύσει στον ΟΦΗ έγινε από μετόχους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «gentikoule.gr». Ωστόσο, από την ΠΑΕ το διαψεύδουν και σημειώνουν: «Δεν υπάρχει τίποτα. Τον κ. Μπαταγιάννη τον φιλοξενήσαμε στο Ηράκλειο στον αγώνα μας με τα Τρίκαλα, είναι ένας ευγενής κύριος, που κάνει και αυτός την προσπάθειά του στην ομάδα του, αλλά πέραν αυτού, ούτε γνωρίζουμε, ούτε υπάρχει κάτι από την πλευρά μας τουλάχιστον, σε αυτή τη φάση, που να σχετίζεται με την περίπτωσή του».

Το FL επικοινώνησε με τον Μπαταγιάννη και αυτός τόνισε ότι δεν είναι της ώρας να τοποθετηθεί σχετικά με το ζήτημα. Εξάλλου, όπως ανέφερε ο ίδιος, αυτή τη στιγμή είναι ιδιοκτήτης του ΑΟ Τρίκαλα.

Τα επίμαχα δημοσιεύματα του gentikoule.gr:

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετάσχει στον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ήρθαν σε επικοινωνία με τον κύριο Μπαταγιάννη, μέτοχος-οι της ΠΑΕ που του εξέφρασαν το ενδιαφέρον να επενδύσει στον σύλλογο εν όψει της επιστροφής του στην Σούπερ Λιγκ. Οι συζητήσεις έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες και ο Δημήτρης Μπαταγιάννης δεν εμφανίστηκε αρνητικός ενώ σε ότι έχει να κάνει με την συμμετοχή του στα Τρίκαλα, σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για έναν επιχειρηματία που ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο μόλις φέτος αγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετόχων των Τρικάλων ωστόσο η πορεία του συλλόγου και το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της ανόδου τον φέρνουν να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Το Gentikoule επικοινώνησε με τον Δημήτρη Μπαταγιάννη επιβεβαιώνοντας τις επαφές ενώ στον ΟΦΗ σχολιάζουν πως «δεν υπάρχει τίποτα».

Ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων σε επικοινωνία που είχε, μαζί του, το Gentikoule είπε αρχικά: «Έχει γίνει μια συζήτηση για το τι θα γίνει τη νέα χρονιά στο Δ.Σ. του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία και χρειάζεται να μπουν στην διοίκηση σωστοί επιχειρηματίες. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ μπορεί να βρει τον δρόμο του και στην Κρήτη υπάρχουν σωστοί επιχειρηματίες. Ο ΟΦΗ επιστρέφει στην Σούπερ Λιγκ και πρέπει να υπάρχει σωστή οργάνωση σε όλους τους τομείς».

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο ίδιος παραμένει ιδιοκτήτης των Τρικάλων, απλά αρκέστηκε να πει πως «θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της περιόδου».

Πως σχολίασαν στον ΟΦΗ το ενδιαφέρον Μπαταγιάννη

Την ίδια ώρα στον ΟΦΗ δήλωναν άγνοια για το εν λόγω θέμα. Τονίζουν ότι «δεν υπάρχει τίποτα» και στην συνέχεια υπογραμμίζουν πως «φιλοξενήσαμε τον κύριο Μπαταγιάννη στο περιθώριο του αγώνα με τα Τρίκαλα άλλα πέραν αυτού, ούτε γνωρίζουμε, ούτε υπάρχει κάτι από την πλευρά μας τουλάχιστον, σε αυτήν την φάση, που να σχετίζεται με την περίπτωση του».