Γράφας: “Εμείς δικαιούμασταν τη νίκη»

γραφασ1 πλατιαΔείτε  τις δηλώσεις των δυο προπονητών

 

Ο προπονητής του Α Ο Τρίκαλα, Θωμάς Γράφας ανέφερε πως ο ΑΟΤ δικαιούνταν νίκη από το ντέρμπι της Κυριακής ενώ ο Γ Βαζάκας απέμνειμε έυσημα στους παίκτες της Καρδίτσας για την προσπάθεια αλλά και όσα περνούν το τελευταίο διάστημα

Αναλυτικά ο Θ Γράφας είπε «Ένα παιχνίδι σε μια παραδοσιακά έδρα και αν μη τι άλλο, ο αντίπαλος έπαιζε σήμερα , την ύπαρξη του σε εισαγωγικά. Αυτό δυσκόλευε ακόμη περισσότερο το έργο μας. Η ομάδα σήμερα έδειξε χαρακτήρα, από πλευράς τακτικής και σε φάση άμυνας και σε φάση επίθεσης πιάσαμε υψηλά στάνταρ . Βάση της εικόνας του παιχνιδιού, φεύγουμε στενοχωρημένοι γιατί αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει σήμερα , αυτή ήταν η ομάδα των Τρικάλων. Και στα 90΄ τα Τρίκαλα έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο από τον αντίπαλο. Το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά, κοιτάμε τη συνέχεια, περάσαμε μια δύσκολη βδομάδα και γι΄αυτό αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, για την συμπεριφορά τους στο αγωνιστικό κομμάτι σήμερα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τους αξίζουν πολλά μπράβο. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια και στην ομάδα της Καρδίτσας . Για μας το παιχνίδι τελείωσε και κοιτάμε το επόμενο και ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να παρουσιαζόμαστε κάθε εβδομάδα πιο βελτιωμένοι.»

Βαζάκας (προπ. Αν. Καρδίτσας):  «Ήταν ένα τοπικό γειτονικό ντέρμπι. Θα κρινόταν όπως φάνηκε στο γκολ. Ήταν σφιχτές και οι δύο ομάδες. Προσέξαμε τις άμυνές μας, δημιουργήσαμε όμως προϋποθέσεις και οι δύο ομάδες. Θα μπορούσαμε βέβαια είτε με το φάουλ, είτε με τη φάση που κάνει ο Πλαβούκος να κλέψουμε το παιχνίδι. Δεν μπορώ να μην εγκωμιάσω την προσπάθεια των παικτών. Έκαναν το παν να κερδίσουν το παιχνίδι. Αυτά τα παιδιά αξίζουν ένα μπράβο με όλα τα προβλήματα που περνάνε.

Αυτό που τους λέω είναι να ματώνουν για να μπορέσουν να καθιερωθούν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έχουμε δύσκολο ματς μπροστά μας στην Καλλιθέα. Ψάχνουμε ένα τρίποντο, αν το πάρουμε η ομάδα θα σωθεί σίγουρα. Αλλιώς θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Πιστεύω όμως ότι θα σωθούμε.  Έχoυμε τις δυνατότητες, τη δυναμική και το πείσμα των παικτών».