Μπαταγιάννης: “Φεύγουν οι αδιάφοροι, με Τρικαλινούς την Κυριακή”

22851674_1479160325470609_5456635300955178336_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στον FM 100 μίλησε πριν απο λίγο ο Δημήτρης Μπαταγιάννης.

Το κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ημερών λόγω της πρόθεσης του να αποχωρήσει μίλησε στην αθλητική εκπομπή του FM 100  “Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει” και στους Γιώργο Παπαγεωργόπουλο και Βασίλη Κωνσταντάκο.

Για την δήλωση του ότι φεύγει το καλοκαίρι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει: “Η αλήθεια είναι ότι  είπα ότι θέλω να φύγω για να δώσω προτεραιότητα στην δουλειά μου. Και να φύγω θα βοηθήσω χορηγικά την ομάδα όπως έκανα επί Γιαλιά. Τα ενδεχόμενα είναι όλα ανοιχτά αφού η πρώτη χρονιά ήταν αναγνωριστική και την δεύτερη θα κάναμε πρωταθλητισμό. Σίγουρα έκανα πολλά λάθη, αλλά ποιός δεν κάνει όταν δεν ξέρει ένα αντικείμενο καλά;”.

Περιέργως πάντως στήριξε για μία ακόμη φορά  τον Θωμά Γράφα: “Τι άλλο να κάνει; Να βάλει σορτσάκι και να παίξει. Δυστυχώς πολλά παιδιά που ήρθαν για να βοηθήσουν με την εμπειρία τους είναι παντελώς αδιάφφορα”.

Χαρακτήρισε “τουρίστα” τον Ανδρέοπουλο: “Πήρε άδεια για το Πάσχα και ήρθε μετά απο δέκα μέρες. Μάθαμε ότι προπονούνταν με άλλη ομάδα. Είναι τουρίστας. Αυτός και άλλοι δύο θα φύγουν σήμερα”.

Τόνισε ότι την Κυριακή θα παίξουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Τρικαλινοί στην ενδεκάδα κόντρα στον Πανσερραϊκό: “Ο Γράφας προτιμούσε τους έμπειρους γιατί είχαμε ακόμη βλέψεις για την τετράδα. Τώρα θα παίξουν νέα παιδιά Τρικαλινά και την νέα σεζόν θα κάνουμε εκπαιδευόμενους αρκετούς Τρικαλινούς ώστε να μπορούν να αγωνιστούν”.