Λουτσέσκου : «Όλα ξεκίνησαν από ένα γ@@ημένο ρολό χαρτί»

4431173Aπίθανες ατάκες από Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου

Ο Ρουμάνος τεχνικός φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα βγάλει από το μυαλό του για όσα γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά κατά του ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου ήταν πολύ απογοητευμένος βγάζοντας οργή και αυτό φάνηκε και από τις τοποθετήσεις του στην  συνέντευξη Τύπου. Αρχικά σχολίασε την δήλωση του τεχνικού του Πανιωνίου ότι στην Ελλάδα δεν ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο: «Σίγουρα και εγώ είμαι πολύ απογοητευμένος, όλοι μας είμαστε. Είναι κρίμα μια τέτοια ομάδα να τις κλέβουν πράγματα με τέτοιο τρόπο. Μας έκλεψαν, ήρθαν εδώ μας πήραν πράγματα και μας έκλεψαν. Έχουμε 61 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό, θα το λέω για να το ακούνε, να ξέρουν πως είναι τα πράγματα, θα το θυμίζω συνέχεια και από εδώ και πέρα, σε κάθε ευκαιρία μου, θα λέω τα πράγματα όπως είναι.

Είναι πράγματα τα οποία συμβαίνουν και μπορεί να μην καταλάβει ο κόσμος ενδεχομένως, είναι η κατάσταση στην οποία βρέθηκε η ομάδα να είναι τόσο συγκεντρωμένη συνεχώς, να πρέπει να αντιμετωπίζει τα πάντα και όσα συμβαίνουν γύρω της, δεν έχω παραπονεθεί ποτέ για όλα αυτά και ξαφνικά να βρίσκεται ένα γ@@@@μένο ρολό χαρτιού το οποίο ξεδιπλώνεται …και μια επιτροπή που πήρε μια πρωτόδικη απόφαση η οποία είναι τελείως άδικη και αντιεπαγγελματική και να πρέπει να το ξεπεράσεις όλο αυτό.

».

Σχετικά με το τι έχει μάθει αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα: «Αυτό που έμαθα στην Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ότι όταν υπάρχει η άνεση και η διάθεση να δουλέψει ένα γκρουπ πολύ καλά, μπορεί να το κάνει. Για αυτό είμαι πολύ χαρούμενος».