Γράφας: “Πολλά πράγματα μπορούν να διορθωθούν”

xDSC_0287.jpg.pagespeed.ic.2iBfPxAVtPΔεν έδειξε να έχει πρόβλημα από τις αποδοκιμασίεςΜε ψυχραιμία αντιμετώπισε την απαξιωτική  υποδοχή και τις αποδοκιμασίες των Τρικαλινών φιλάθλων ο Θωμάς Γράφας. Μάλιστα  φάνηκε ψύχραιμος και στη συνέντευξη Τύπου ενώ έξω από την άιθουσα ακούγονταν οι φωνές των οργανωμένων που τα έλεγαν με παίκτες και με τον  Δημήτρη Μπαταγιάννη,.

 

Αναλυτικά ο κ Γράφας ανέφερε “Σήμερα ήταν ένα ματς το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για το ψυχικό σθένος που έδειξαν για τη νίκη.
Στο 2ο μέρος από πλευράς τακτικής ρισκάραμε… πήγαμε πρώτα σε ένα φλατ παιχνίδια, μετά παίξαμε σε ρόμβο, περάσαμε τον Βέρτζο ψηλά και ήρθε το γκολ. Θα πρέπει να προσέξουμε τα στατικά διότι στην κόντρα στην αντιδράσαμε όπως έπρεπε.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στα τρία νέα παιδιά όπως θέλω να δώσω και στα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο. Καλή συνέχεια στον Πανσερραϊκό και να αντιμετωπίσει όλα τα ματς όπως αντιμετώπισε εμάς.
Πολλά πράγματα μπορούν να διορθωθούν. Για τις αποδοκιμασίες ως προς το πρόσωπο μου… δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Αυτό είναι ένα κομμάτι που ο καθένας μπορεί να λειτουργεί όπως νομίζει εκείνος. Όλους όμως τους ενώνει η ομάδα των Τρικάλων, Μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες αλλά το κοινό είναι η ομάδα. Σε αυτή τη λογική πρέπει να βαδίζουμε
Στα αποδυτήρια υπάρχει σεβασμός απόλυτος ιεραρχικά. Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα Όλοι όσοι κάνουν παρέες είναι κλίκες;;; Κι σας λέω ότι αυτό που γράφτηκε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ούτε στο 1%.”.

Από την πλευρά του ο Πάνος τόνισε “Με λυπεί το γεγονός ότι ο κόσμος δεν στηρίζει την ομαδα. Αυτή η ομάδα για να μπορέσει να ορθοποδήσει και να κάνει κάτι καλύτερο θα πρέπει να υπάρχει στήριξη
Αυτό προσωπικά… δε το βλέπω και είμαι από την αρχή της χρονιάς εδώ. Δεν βγάζω τον “κώλο” μας απ έξω… ότι εμείς δηλαδή παίξαμε καλά αλλά… συμβόλαιο με τη νίκη δεν έχει κανένας.Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα και ο προπονητής προσπάθησε να μας κρατήσει ενωμένους σαν επαγγελματίες διότι πρέπει να λειτουργούμε έτσι. Ήρθαμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο και να παίρνουμε μια μεγάλη νίκη.
Ο κόσμος βρίζει τον προπονητή και κάποιους παίκτες. Ας κάτσει να σκεφτεί ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό για την ομάδα. Η ομάδα είναι πάνω απ’ολους.
Από τα 16 που έχω φύγει από το σπίτι μου… δε το έχω ξαναζήσει αυτό. Δε μπορώ να βρω κίνητρο… δεν κοιμάμαι τα βράδια διότι δεν είμαστε ούτε ρουφιάνοι, ούτε κατεβάζουμε ενδεκάδες Τώρα εαν θέλουν κάποιοι να μας διώξουν, μπορεί να τα καταφέρουν αλλά εγώ την συνείδησή μου την έχω καθαρή.
Ο προπονητής… στον οποίο θα δώσω συγχαρητήρια, μας μιλάει κάθε μέρα για να μας σηκώσει το ηθικό.
Γράφτηκαν κάποια πράγματα για κλικες… Εσείς που κυκλοφορείτε στα Τρίκαλα, έχετε δει μόνο εμάς την τετράδα να κυκλοφορεί σε καφετέριες; Αν ήμασταν κλίκα δε θα είχαμε τον Μυρσινιά στην εντεκάδα;
Αν κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα… δε το ξέρω, Άπλα είπα ότι αυτό κάνει κακό στην ομάδα. Για να μπορέσει όμως να ορθοποδήσει πρέπει αν υπάρχει στήριξη Δε λέω ότι εμείς βγάλαμε μάτια.. Αυτό δεν είναι σωστό.Υπάρχει ομοιογένεια στα αποδυτήρια. Θα σας πω ότι είμαι 100% σίγουρος οτι αυτός που βγάζει αυτά τα πράγματα δεν είναι ποδοσφαιριστής. Μπορεί να με πείτε τρελό αλλά έτσι πιστεύω”