Τσιάρας : “θέλουμε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος”

90b8d0a413986ef0f270f7526afdec9b_L

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στόχος του ΑΟΤ είναι να καλύψει το χαμένο έδαφος

 

Ο Αντώνης Τσιάρας δήλωσε ότι στόχος του ΑΟΤ είναι να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τερματίσει όσο πιο ψηλά.

 

Για την ισοπαλία (0-0) της Κυριακής (4/3) με τον Άρη τοποθετήθηκε ο Αντώνης Τσιάρας. Ο μέσος των Τρικάλων φιλοξενήθηκε στον ARENA FM 89,4, στάθηκε στην καταπληκτική ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας του.

Για τον αγώνα με τον Άρη:
«Κλείσαμε πολύ καλά τους χώρους και δεν δώσαμε χώρο στον Άρη να κάνει παιχνίδι. Μας είχε πει ο προπονητής να κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας τον Άρη και να πιέσουμε ψηλά. Παίξαμε καλή άμυνα, απειληθήκαμε μόνο από στημένες φάσεις και σε μία φάση θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Αυτό δεν έγινε, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία. Παλέψαμε για την πρώτη μπάλα και βγάλαμε μέσα στο γήπεδο αυτό που σχεδιάσαμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα»

Για την παρουσία του κόσμου του Άρη:
«Για εμάς ήταν μία απόλαυση. Ξύπνησαν για μένα αναμνήσεις από το παρελθόν. Νιώθεις σημαντικός, νιώθεις ποδοσφαιριστής. Κακά τα ψέμματα, οι αγωνιστικοί χώροι και τα γήπεδα της κατηγορίας δεν είναι καλά. Ήταν κάτι ξεχωριστό και για εμάς. Θεωρώ ότι είναι άδικο για τον Άρη να παίζει στην δεύτερη κατηγορία».

Για το αν θεωρεί ότι οι παίκtες του Άρη αγχώθηκαν από τη μαζική παρουσία του κόσμου:
«Τα παιδιά του Άρη είναι έμπειρα. Εμείς βρήκαμε το κουμπί τους στην αντιμετώπισή τους. Παίζει και ο αντίπαλος. Δεν ήταν εύκολο για τον Άρη το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι ο Άρης γκέλαρε εχθές. Το 0-0 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, γιατί ο Άρης δεν είχε τις κλασικές ευκαιρίες για γκολ».

Για την υπόθεση άνοδο στην Superleague:
«Θεωρώ ξεκάθαρο φαβορί τον Άρη για την πρώτη θέση. Χθες έκανε ένα κακό για αυτόν αποτελέσματα αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Από εκεί και κάτω θα παλέψει ο ΟΦΗ και η Παναχαϊκή».

Για τους στόχους των Τρικάλων:
«Στόχος με βάση το ρόστερ ήταν να πετύχουμε κάτι καλό. Τώρα μείναμε πίσω. Ξέρουμε που πατάμε και θέλουμε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος. Τώρα αν με τον καιρό θα καταφέρουμε να πλησιάσουμε τις πρώτες θέσεις, τότε όλα είναι καλοδεχούμενα. Έχουν δει τόσα πολλά τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια κι έτσι όσο πιο ψηλά τερματίσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες θα έχεις να ανέβεις κατηγορία».