Συσκευή παρακολούθησης κατοικίδιου

Οι κάμερες ασφαλείας προορίζονται κυρίως για επαγγελματική χρήση, αλλά δε χρησιμεύουν μόνο σε αυτό.

Η κάμερα Wi Fi παρακολούθησης κατοικίδιων Motorola Scout 73 Connect, με συνδεσιμότητα Wi Fi και λειτουργία με το Hubble application (Pc, Ios, Android), προσφέρει δυνατότητα εγγραφής video, με απομακρυσμένο έλεγχο zoom και οριζόντια και κάθετη περιστροφή της κάμερας με γωνία κάλυψης 180 μοιρών.

Η κάμερα μπορεί να κάνει zoom και να περιστραφεί οριζόντια και κάθετα, προσφέροντας γωνία κάλυψης 180 μοιρών ,για να έχεις πλήρη εικόνα του χώρου όπου βρίσκεται το κατοικίδιό σου. Με λίγα λόγια υπάρχει απομακρυσμένος έλεγχος zoom και οριζόντια και κάθετη περιστροφή της κάμερας.

Το Motorola Scout 73 Connect, εγκεκριμένο από την RSPCA ( Royal Society For the Prevention of Cruelty to Animals), είναι μία κάμερα παρακολούθησης κατοικιδίων με δυνατότητα παρακολούθησης video υψηλής πιστότητας (720p). Κατέβασε από την ιστοσελίδα της Motorola στο κινητό/tablet/PC σου την εφαρμογή Hubble και συνδέσου σε πραγματικό χρόνο σε ποιότητα HD (720p) με την κάμερα από οπουδήποτε εκτός σπιτιού βρίσκεσαι (προϋποθέτει ύπαρξη WiFi ή σύνδεση 3G/4G) και να παρακολουθείς το κατοικίδιό σας συνεχώς, ενώ μπορείς να βιντεοσκοπήσεις οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού μέσω της εφαρμογής.

Στηρίζεται στην τεχνολογία Cloud, και μετατρέπει το smartphone, το tablet και τον υπολογιστή σου σε ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα παρακολούθησης του κατοικιδίου σου, μέσω της εφαρμογής Hubble της Motolora. Η λειτουργία υπέρυθρης νυχτερινής όρασης της κάμερας σου επιτρέπει να παρακολουθείς το κατοικίδιο και τη νύχτα όταν ο εξωτερικός φωτισμός είναι χαμηλός.