Ποιοτικά εσώρουχα

Τα εσώρουχα που πωλούνται στις μέρες μας στα διάφορα καταστήματα, θα τα βρείτε σε προσιτές τιμές. Νέοι χρωματικοί συνδυασμοί και σχέδια κάνουν τη διαφορά. Οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν ζωηρά χρώματα και πιο μοντέρνα σχέδια. Η ευρεία γκάμα προϊόντων προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα.

Το Obsessive Brazilian Boxer 827 – Σατινέ Διαφάνεια – Βολάν & Δαντέλα – Χειμώνας 2018 έχει φτιαχτεί από σατινέ διαφανές ύφασμα με φυσική γυαλάδα και εξαιρετική ελαστικότητα. Η σχεδιαστική ομάδα της Obsessive μας παρουσιάζει μια νέα σειρά με σατινέ διαφάνειες, σατέν υφάσματα, βολάν τελειώματα και περίτεχνη δαντελένια διακόσμηση που δημιουργούν ένα εκρηκτικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Brazilian Slip από ελαστικό σατινέ ύφασμα με βολάν τελειώματα και διακόσμηση περίτεχνης δαντέλας. Σατέν φιογκάκια και λαμπερό σατέν ύφασμα σε τριγωνικό σχήμα μπροστά. Hot brazilian γραμμή πίσω με διακριτική σούρα. Σατέν λαμπερό ύφασμα σε τριγωνικό σχήμα μπροστά με διακριτικό σατέν φιόγκο.

Brazilian slip, φαρδύ στο πλάι και κοφτή Hot γραμμή Brazil πίσω με διακριτική σούρα και σατέν φιόγκο που τραβά το βλέμμα. Βολάν τελειώματα στο κάτω μέρος που προσδίδουν παιχνιδιάρικο ύφος. Περίτεχνη δαντέλα – κέντημα στο λάστιχο της μέσης περιμετρικά. Τεχνογνωσία Obsessive για άριστη εφαρμογή που χαρίζει ευχάριστη αίσθηση και κολακεύει την σιλουέτα.

Aπό την νέα Συλλογή Sexy Εσωρούχων Χειμώνας 2018 με την Υπογραφή της κορυφαίας του είδους Obsessive. (Όλα τα Obsessive συσκευάζονται σε χάρτινο πολυτελές κουτί και είναι ιδανικά για δώρο).