Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Λάρισας

Ανέβηκε στην βαθμολογία για τη μάχη της παραμονής.

 

Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού ξεκίνησαν αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση, έχασαν κάποιες ευκαιρίες και χρειάστηκαν την εμπειρία του Δημήτρη Γκούρτσα, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 30ο και το 38ο λεπτό για έρθουν τα γκολ.

Αυτό το προβάδισμα που πήρε η ομάδα των Σερρών παραλίγο να της κοστίσει, αφού στο δεύτερο ημίχρονο έμοιαζαν υπνωτισμένοι και δεν είχαν την ίδια θέληση με τα πρώτα 45 λεπτά. Στάθηκαν, όμως, τυχεροί αφού ο Απόλλων Λάρισας ήταν αρκετά φλύαρος, δεν είχε πολλές σωστές ενέργειες. Παραλίγο, όμως να μπει πάλι στο ματς από ένα λάθος της άμυνας του Πανσερραϊκού, όπου είχε δοκάρι στο 72ο λεπτό με τον Αγρόδημο.

Στο 84ο λεπτό, ο Μαυριάς κατάφερε να μειώσει με ωραίο πλασέ στην αντεπίθεση του Απόλλωνα Λάρισας, αφού είχε περάσει και τον τερματοφύλακα Ρίστιτς. Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να διεκδικήσει την ισοπαλία, αλλά και δεν δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες και έτσι έμεινε το 2-1 υπέρ του Πανσερραϊκού.

 

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ν.Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής, Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Σουλίδης (76’ Τσαναγουίτ), Τσιλούλης (67’ Καρακατσάνης)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)