Επώνυμη πρωτοπορία

Το bluetooth είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο για ασύρματα προσωπικά δίκτυα. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πρωτόκολλο το οποίο παρέχει προτυποποιημένη, ασύρματη επικοινωνία ανάμεσα σε PDA, κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, προσωπικούς υπολογιστές, εκτυπωτές, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και ψηφιακές κάμερες. Στην αγορά θα βρείτε ποιοτικά μοντέλα σε προσιτές τιμές.

Τα Headphones Bluetooth Sony WI1000XB Black επωφελούνται στο έπακρο από αυτή την τεχνολογία. Με μεγάλο εύρος συχνοτήτων από 3Hz έως και 40KHz, μπορείς να απολαμβάνεις βαθιά μπάσα και πεντακάθαρα πρίμα ανεξάρτητα από το είδος μουσικής που σου αρέσει να ακούς.

Σύνδεσε τα ασύρματα ακουστικά σου μέσω Bluetooth 4.1 με τη συσκευή που προτιμάς και ξεκίνα αμέσως την ακρόαση για 10 συνεχόμενες ώρες. Η ευαισθησία των ακουστικών σου φτάνει τα 101 dB, ώστε να έχεις καθαρό και δυνατό ήχο από οποιοδήποτε οικιακό ηχοσύστημα ή φορητή συσκευή.

Δεν θα χάνεις κλήση, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής ποιότητας και τον έλεγχο έντασης θα κάνεις τις ρυθμίσεις και θα απαντάς το τηλέφωνο από μακριά. Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX) αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα ψηφιακά αρχεία μουσικής (MP3, ACC, ATRAC και WMA), ώστε να πλησιάζουν στην ποιότητα του ήχου υψηλής ανάλυσης.

Είναι εξοπλισμένα με την κορυφαία τεχνολογία ακύρωσης θορύβου Digital NC, τα WI1000XB της Sony προσαρμόζονται άμεσα στις προσωπικές σου προτιμήσεις.

Γενικά Χαρακτηριστικά:

Χρήση Για Επικοινωνία

Σχήμα In ear

Διαθέσιμα Χρώματα Μπεζ

Ήχος

Ευαισθησία 101.0 dB

Noise Cancellation Ναι

Σύνδεση

Σύνδεση Ασύρματη

Τύπος σύνδεσης Bluetooth

Χρόνος Ομιλίας έως 10 ώρες

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Μικρόφωνο Ναι

Μήκος καλωδίου1.0 m