Εγγύηση καθαριότητας με επώνυμα σκουπάκια

Το σκουπάκι είναι μια ηλεκτρική συσκευή, η οποία κάνει πολύ πιο εύκολο το έργο της καθαριότητας σε όλα τα νέα σπίτια.

Το Black & Decker DV7215EL Σκουπάκι ισχύος 7.2v είναι κατάλληλο για τις πιο απαιτητικές εργασίες καθαρισμού στο σπίτι. Χάρη σε αυτό εξοικονομείτε έως και 70% ενέργεια με την έξυπνη τεχνολογία φόρτισης. Επίσης, διαθέτει σύστημα Cyclonic Action για ασύρματη τεχνολογία χωρίς βάρος που σας διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό.

Ο ειδικός σχεδιασμός του στομίου προσφέρει πιο εύκολη και γρήγορη πρόσβαση. Το σύστημα Cyclonic Action περιστρέφει την σκόνη και τα σωματίδια μακριά από το φίλτρο οπότε η δύναμη απορροφήσεως παραμένει ισχυρή και παρέχει μεγάλης διαρκείας απόδοση στην συσκευή. Το άνοιγμα του κάδου γίνεται με διακόπτη για εύκολο και γρήγορο άδειασμα.

Διαθέτει αφαιρούμενο και πλενόμενο κάδο που φιλτράρεται για μια υγιεινή και καθαριότητα. Καταναλώνει 70% λιγότερη ενέργεια φόρτισης συγκριτικά με άλλες σκούπες. Επιπλέον, έχει ειδικό σχεδιασμό ρύγχους για πρόσβαση σε δύσκολα σημεία. Διαθέτει Eco λειτουργία που σταματάει την φόρτιση όταν είναι πλήρως φορτισμένο το σκουπάκι, παρατείνοντας έτσι την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Χάρη στο διαφανή κάδο μπορείτε να διακρίνετε εύκολα πότε γεμίζει. Το ειδικό του στόμιο μπορεί να τραβήξει μεγάλου μεγέθους σωματίδια. Τέλος, διαθέτει σύστημα διπλού φιλτραρίσματος για μεγαλύτερη απόδοση και εργονομικό σχεδιασμό για άνετη χρήση.

Χαρακτηριστικά:

Ισχύς: 7.2 volt

Χωρητικότητα: 610 ml

Απορρόφηση: Στερεών

Εξαρτήματα: Εξάρτημα βούρτσας, Μετασχηματιστής φόρτισης με επιτοίχια προσαρμογή

Βάρος σε Kg: 1,6

Χρώμα: Γκρί

Επιπλέον Λειτουργία ECO που σταματάει τη φόρτιση όταν είναι πλήρως φορτισμένο παρατείνοντας την διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Εγγύηση Προμηθευτή: 2 έτη