Γράφας: «Η εικόνα πολύ καλή»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο προπονητής

 

Ακόμα και με τη νίκη θα μπορούσε να φύγει ο ΑΟ Τρίκαλα από την έδρα του Απόλλωνα Πόντου σύμφωνα με τον Θωμά Γράφα. Ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε μετά το 1-1 στην Καλαμαριά:
«Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που διανύει περίοδο φόρμας και έρχεται από συνεχόμενα τρίποντα. Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Η ομάδα μας στάθηκε πάρα πολύ καλά τακτικά και σε φάση άμυνας και σε φάση επίθεσης. Αν δούμε το παιχνίδι σφαιρικά, εκτός από το γκολ και ακόμα μία φάση δεν απειλήθηκαμε από τον Απόλλωνα, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια δημιουργεί πρόβλημα στους αντιπάλους.
Αυτό δείχνει ότι ήμασταν πολύ καλά τακτικά απέναντι σε μία φορμαρισμένη ομάδα. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε σε μία άλλη λογική, παίζοντας 4-3-3 και περιορίσαμε 100% τον αντίπαλο σε παράλληλες πάσες χωρίς να μας δημιουργεί κανένα πρόβλημα.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Να ευχηθώ στον Απόλλωνα ό,τι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου. Η εικόνα που είχαν σήμερα οι παίκτες μου ήταν πάρα πολύ καλή».

Αν το αποτέλεσμα είναι δίκαιο:
«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε οκτώ ή εννέα τελικές. Από το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να είμαστε σε εισαγωγικά ευχαριστημένοι, αλλά μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Μπορούσαμε να φύγουμε με το τρίποντο σήμερα».

Καλαϊτζίδης: «Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως σκέφτονται»
Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Κουκούλα είχε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου:
«Θεωρώ ότι η παρουσία κάποιων διαιτητών αποτελεί τροχοπέδη για το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν είναι έλλειμμα γνώσης, έλλειψη ικανότητας… Δεν ξέρω τι από όλα είναι.
Πάντως το είπα στο τέλος, πως παρόλο που αγαπάω το ποδόσφαιρο, δυσκολεύομαι να αποδεχθώ αποφάσεις που βλέπω μπροστά στα μάτια μου και αυτοί δεν τις βλέπουν. Και σε βάρος άλλων ομάδων».
Μάλιστα «αποκάλυψε» πως στο τέλος του αγώνα έθεσε κάποια ερωτήματα στον ρέφερι του συνδέσμου Λέσβου, αλλά δεν πήρε απάντηση: «Όταν κάποιος καταθέτει κάποιο ερώτημα, εσύ απαντάς. Μπορεί να έχω εγώ άδικο. Εξήγησέ μου και πείσε με να συμφωνήσω μαζί σου.
Αλλά εγώ καταθέτω απόψεις για φάσεις που είναι δίπλα μου. Όχι 50-60 μέτρα μακριά μου. Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως σκέφτονται».