Βαφλιέρες για επαγγελματικά αποτελέσματα

Η βαφλιέρα είναι μία συσκευή την οποία επιλέγουν όλο και περισσότεροι καταναλωτές, που τους αρέσει να δοκιμάζουν πολλές αλμυρές ή γλυκιές γεύσεις. Οι εταιρείες λανσάρουν στην αγορά πολλά τέτοια προϊόντα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών.

Οι βαφλιέρες της FrozenBAR είναι όλες αντικολλητικές και δε χρειάζονται κανενός είδος σπρέυ, λάδι ή βούτυρο. Παράγουν άμεσα και γρήγορα καταπληκτικές βάφλες. Η μεγάλη βαφλιέρα παράγει 1 βάφλα 18,5εκ διάμετρο και 3,2εκ πάχος σε 3 λεπτά. Έχουν θερμοστάτη και ρυθμιστή θερμοκρασίας. Όταν γίνει η βάφλα κάνει έναν έντονο ήχο, για να σας ειδοποιήσει.

Οι επαγγελματικές βαφλιέρες της εταιρείας διαθέτουν περιστρεφόμενη λειτουργία για καλύτερο ψήσιμο. Έτσι, το μείγμα βάφλας απλώνεται αυτόματα σε όλη την πλάκα ψησίματος και επιτυγχάνετε καλύτερο, ομοιόμορφο και γρηγορότερο ψήσιμο.

Οι βαφλιέρες της FROZENBAR είναι 100% επαγγελματικές, που σημαίνει ότι μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου σας. Έχουν ανθεκτικές, επαγγελματικές πλάκες με επικάλυψη τεφλόν και τις κατάλληλες αντιστάσεις, ώστε να αντέχουν τη σκληρή, επαγγελματική χρήση.

Σε όλες τις επαγγελματικές βαφλιέρες απαγορεύεται ρητά η χρήση μαχαιριών ή άλλων μυτερών αντικειμένων, που καταστρέφουν το τεφλόν από τις αντικολλητικές πλάκες. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε οπωσδήποτε μόνο αξεσουάρ σιλικόνης, όπως πινέλο σιλικόνης, σπάτουλα σιλικόνης κ.ά.

Η εταιρεία προσφέρει δύο μοντέλα για στρόγγυλη βάφλα με ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και τη μονή διαφορά ότι ένα είναι μονό και το άλλο διπλό.