Πετράκης : «Είμαστε κοντά να σωθούμε»

d895a925052213f270e23cfbac015930_LΤι δήλωσε ο προπονητής του Κισσαμικού για τη νίκη επί του ΑΟΤ

Ο προπονητής του Κισσαμικού Γιώργος Πετράκης  δήλωσε:

«Σίγουρα πριν από το ματς γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που  το ρόστερ της έχει πολύ μεγάλη ποιότητα. Μια ομάδα που έχει σαν στόχο να διεκδικήσει την άνοδο στην Super League. Αυτό σαν σκηνικό έκανε την δουλειά μας πάρα πολύ δύσκολη. Το γνωρίζαμε από πριν αυτό.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικό. Δεν έγιναν αρκετές ευκαιρίες ούτε από την μία πλευρά, ούτε από την άλλη. Γενικά ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις καταφέραμε να προηγηθούμε, νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μου, πήραν τα πάνω τους, απελευθερώθηκαν.

Από κει και πέρα νομίζω ότι ήταν μια σπουδαία εμφάνιση, με πολύ ενέργεια, με πολλά τρεξίματα, με ευκαιρίες, με γκολ. Πράγματα τα οποία θέλουμε να βλέπουμε και αυτός μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Δεν μπορώ να μην δώσω συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, τα οποία μέσα από την σκληρή δουλειά στην καθημερινότητά τους, μας κάνουν περήφανους και δείχνουν ότι μπορούν τα επόμενα χρόνια αλλά ακόμα και τώρα να πετύχουν σπουδαία πράγματα.

Σίγουρα το ματς αυτό τελειώνει για εμάς σήμερα γιατί έχουμε πολύ γρήγορα, την Δευτέρα, εκτός έδρας παιχνίδι. Οπότε χαιρόμαστε και πάμε παρακάτω.

Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Και συγκεκριμένα αυτό με τον Απόλλωνα Λάρισας. Στόχος μας είναι η σωτηρία. Είμαστε εντός στόχου και είμαστε κοντά να σωθούμε σχετικά γρήγορα».

«Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα. Σιγά- σιγά αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια. Για μένα προσωπικά αλλά και την ομάδα το μόνο άγχος είναι να δουλεύουμε κάτω από καλές συνθήκες κάθε μέρα. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο άγχος.

Σίγουρα ο κόσμος έχει απαιτήσεις, αλλά όπως έχω ξαναπεί εμείς τις έχουμε δημιουργήσει. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να τους έχουμε κοντά μας. Αν είναι κοντά μας είμαι σίγουρος ότι μπορούν να μας βοηθήσουν να πετύχουμε πολλά πράγματα».