Συνδυασμός λειτουργικότητας και κομψότητας

Βρες εδώ καφετιέρα εσπρέσο είναι μία συσκευή που συναντάμε στην εποχή μας σε κάθε μαγαζί με ηλεκτρικά είδη. Κυκλοφορεί στο εμπόριο σε δεκάδες διαφορετικά μοντέλα, προκειμένου να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με το δικό σας γούστο και ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας.

Η νέας γενιάς μηχανή Nespresso Krups Pixie XN3005S Ttitan κάνει τη διαφορά όσον αφορά την αμεσότητα και την ποιότητα. Είναι εξοπλισμένη με μία μεγάλη γκάμα προηγμένων χαρακτηριστικών, η μηχανή Pixie είναι ενεργειακά αποδοτική με απρόσμενα συμπαγές design και διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων.

Είναι εύκολη στη χρήση ενώ ταυτόχρονα προσφέρει κορυφαία ποιότητα καφέ, ισάξια με αυτή ενός επαγγελματία barista, χάρη στην απλή one-touch λειτουργία της και σύστημα εκχύλισης που διαθέτει, το οποίο αποδίδει πίεση έως και 19 bar. Η μηχανή καφέ Nespresso Pixie προσφέρει πρωτοποριακή σχεδίαση σε συνδυασμό με κομψότητα και λειτουργικότητα.

Ο γρήγορος χρόνος θέρμανσης συνεπάγεται ότι το νερό φτάνει στην ιδανική θερμοκρασία σε μόλις 25 δευτερόλεπτα. Ακόμη, ο δίσκος αποστράγγισης για μεγάλα ποτήρια συνταγών και η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που απενεργοποιεί αυτόματα τη μηχανή μετά από εννιά λεπτά αδράνειας, θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Χάρη στις μικρές διαστάσεις της, η μηχανή καφέ Pixie ταιριάζει σε κάθε κουζίνα και διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων και δύο φινιρίσματα. Με μόλις 11 εκ. πλάτος, πιάνει ελάχιστο χώρο και είναι τέλεια για τις μικρές αστικές κουζίνες. Κάθε μηχανή περιλαμβάνει ένα σετ καλωσορίσματος με 16 κάψουλες από τις Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ Nespresso.