Σκούπα Ατμοκαθαριστής 2000W

Βρες εδώ ατμοκαθαριστής, μία συσκευή που μπορεί να κάνει πιο εύκολη την υπόθεση καθαριότητα σε κάθε σπίτι. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του, εξοντώνει όλα τα μικρόβια και τα ακάρεα.

H.Koenig Σκούπα ατμοκαθαριστής 2000W χωρητικότητας 1,5 και πίεσης 4 bar λίτρα προσφέρει απόλυτη καθαριότητα και είναι αποτελεσματική κατά των ακάρεων. Θεωρείται ιδανική για τον απόλυτο και βαθύ καθαρισμό διαφορετικών επιφανειών.

Η H.koenig NV6200 είναι μια αξιόπιστη σκούπα ατμοκαθαριστή που μπορεί να καθαρίσει βρώμικες επιφάνειες με ευκολία, έχοντας ισχύ 2000W και στις 4 διαφορετικές τάσεις ατμών. Ακόμα, η δεξαμενή της με χωρητικότητα 1,5 λίτρα νερού, εγγυάται παρατεταμένη διάρκεια και αποτελεσματικότητα. Η σκούπα ατμοκαθαριστής Η.koenig είναι ιδανική για τον καθαρισμό πολλών αντικειμένων (σόμπες, πλακάκια, ελαστικά αυτοκινήτων, έπιπλα κ.ά.).

Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό και την απολύμανση κουζίνας και μπάνιου, καθώς και για στρώματα, αφού είναι αποτελεσματική κατά των ακάρεων  και κατά των βακτηρίων. Τέλος, θα σας επιτρέψει να ζήσετε σε ένα πιο υγιεινό περιβάλλον, ενώ τα έξυπνα αξεσουάρ αποθηκεύονται στη βάση της συσκευής. Είναι εύκολο να τη χειριστείτε και να την πιάσετε, χάρη στην εργονομική λαβή.

 

Τεχνικά στοιχεία:

Έλεγχος ατμού στη λαβή

Κάλυμμα δοχείου ασφαλείας με βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης

Ελαστικοί τροχοί ελαφρού βάρους

Λαβή μεταφοράς

διακόπτης απενεργοποίησης. προστατευμένο από το πιτσίλισμα νερού

Φωτεινές ενδείξεις

Τροφοδοσία: 220-240V, 50Hz

Επεκτάσιμος σωλήνας  2 τεμαχίων

Βούρτσα δαπέδου με ύφασμα

Βούρτσα χαλιών

Βούρτσα για υφάσματα

Καθαριστικό παραθύρων

Βούρτσα από νάιλον

Πανάκι

Κύπελλο μέτρησης

Συσκευή: 24,5 x 26,5 x 49 cm

Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 1,5l

Μήκος καλωδίου: 4 μέτρα

Ισχύς: 2000 W / πίεση ατμού: 4 bar.