Ασύρματη κάμερα 720p για λεπτομερή παρακολού

Βρες εδώ ποικιλία από κάμερες, που αποτελούν την ενδεδειγμένη επιλογή για πολλούς άνδρες και γυναίκες ανά τον κόσμο, προσφέροντας σε όλους ολοκληρωμένες λύσεις παρακολούθησης.

Η ασύρματη IP Camera – YI Home Camera 720p σε λευκό χρώμα, σας παρέχει τη δυνατότητα να συνδεθείτε με το σπίτι σας ανά πάσα στιγμή, απ’ όπου και αν βρίσκεστε και να παρακολουθείτε το χώρο σας ανεξαρτήτως απόστασης.

Η κάμερα Yi Home σας συνδέει με την οικογένειά σας μέσω βίντεο και ήχου σε πραγματικό χρόνο, οποτεδήποτε και οπουδήποτε απλά με ένα κλικ. Χρησιμοποιεί φακούς γυαλιού με διάφραγμα f / 2.0, ώστε να παράγει φωτεινές και κρυστάλλινες εικόνες. Με ανάλυση HD (1280×720), εξακολουθεί να παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ακόμη και αν επιθυμείτε να επικεντρωθείτε σε μικρού μεγέθους λεπτομέρειες.

Η ευρεία γωνία και το υψηλό ψηφιακό ζουμ, σας βοηθούν ώστε να μην χάνετε καμία λεπτομέρεια. Είναι εξοπλισμένη με έναν φακό ευρείας γωνίας, για να μπορείτε να επεκτείνετε την περιοχή κάλυψης και να δώσετε μία σαφή εικόνα συγκεκριμένων περιοχών και αντικειμένων. Απλώς, κάντε διπλό κλικ για να ενεργοποιήσετε το ψηφιακό ζουμ 4x και να εστιάσετε στις λεπτομέρειες.

Χάρη στην νυχτερινή όραση, διαθέτει μη επεμβατικό αισθητήρα υπέρυθρης ακτινοβολίας 940 mm που λειτουργεί ακόμα και σε αχνά περιβάλλοντα, χωρίς να διαταράσσει τα άτομα που παρακολουθούνται.

Ακόμα, διαθέτει ένα έξυπνο σύστημα για την εξασφάλιση καθαρών και υψηλής ποιότητας εικόνων μέρα και νύχτα. Καταγράφει και αποθηκεύει τη ροή βίντεο στις κάρτες μνήμης SD class 4 και άνω (έως 32GB). Έτσι, ανά πάσα στιγμή μπορείτε να μεταβείτε στα βίντεο σας, και να «ξαναζήσετε» τις αγαπημένες σας στιγμές.