To πάλεψε ο ΑΟΤ αλλά…

S9fyrBtFJW4vVPNcolvG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ήττα από τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο με 1-5

Τα Τρίκαλα προσπάθησαν απέναντι στον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ για την έκπληξη, φάνηκαν ανταγωνιστικά, ισοφάρισαν με τον Πάνο (16’) το γρήγορο γκολ του Μάτος (5’) και μέχρι το 57’ ήταν μέσα στο παιχνίδι κρατώντας το 1-1.

Στο σημείο εκείνο, έγινε η φάση που καθόρισε και την μοίρα του αγώνα. Ο Μάτος μετά από κόρνερ του Πέλκα έκανε επιθετικό φάουλ πάνω στον Βέρτζο, χέρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα την ίδια ώρα που ο Βαρέλα ήταν οφσάιντ και επηρέαζε την φάση. Ο επόπτης κ. Δημητριάδης υπέδειξε την παράβαση αλλά ο περίφημος Φωτιάς (τον θυμάστε από το περίφημο πέναλτι στον Τζιμμπούρ πέρυσι στο Άρης – Αιγινιακός αλλά και φέτος στο ΑΟΤ –Άρης) πήρε την φάση πάνω του και κατακύρωσε το γκολ δίνοντας προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Η ψυχολογία των Τρικάλων έπεσε στο ναδίρ και έτσι ο ΠΑΟΚ σημείωσε άλλα τρία  γκολ (Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Σλακοφ) δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του με 1-5 «καπαρώνοντας» ουσιαστικά την πρόκριση για τους «8» του κυπέλλου.

Σε κάθε περίπτωση τα Τρίκαλα μόνο κερδισμένα βγήκαν από το παιχνίδι αυτό, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας που διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Φωτιάς (Πέλλας) με βοηθούς τους κ.κ. Δημητριάδη (Καστοριά), Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας). 4ος είναι ο κ. Μπλούνας (Φθιώτιδας). Έδειξε κίτρινη κάρτα στους  Ανδρεόπουλο (18′), Καπό (42′) των Τρικάλων και τον Μπίσεβαρ (48′) του ΠΑΟΚ.

ΑΟ Τρίκαλα (Σωτ. Αντωνίου): Αποστολίδης, Βέρτζος, Γιαννίτσης (66′ Ζγκούρι), Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Χιντζίδης (66′ Ντίνας), Τόμιτς, Ανδρεόπουλος (75′ Τσιάρας), Γροντής, Kαπός

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Πρίγιοβιτς, Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Λημνιός (69′ Κάμπος), Μπίσεσβαρ (83′ Μυστακίδης), Σάκοφ, Δεληγιαννίδης, Πέλκας (77′ Κουλούρης)

Το παιχνίδι όπως το κάλυψε το sportrikala.gr:

Για τους “16” του κυπέλλου Ελλάδος ο ΑΟ Τρίκαλα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

5′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ. Ο Πρίγιοβιτς απο πλάγια θέση σουτάρει, ο Αποστολίδης έδιωξε με τα ακροδάκτυλα και ο Μάτος απο κοντά το 0-1.

7′ Σουτ του Τσίμιροτ ελάχιστα άουτ

10′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Μετά απο γύρισμα του Δεληγιαννίδη ο Πρίγιοβιτς απο κοντά δεν βρίσκει την μπάλα για να την προωθήσει στα δίχτυα

15′ Μετά απο κόρνερ του Χιντζίδη ο Βέρτζος δεν βρίσκει την μπάλα όπως θέλει.

16′ ΓΚΟΟΟΟΛ Μετά απο σέντρα Γκόλια ο Πάνος με κεφαλιά 1-1!!!

19’Ο Τόμιτς δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί λάθος του Ρέι και να τον “κρεμάσει”

23′ Κεφαλιά του Μάτος απο κοντά άουτ

30′ Και πάλι ο Πάνος σουτ άουτ

56′ O Πέλκας απο καλή θέση δεν μπορεί να πλασάρει τον Αποστολίδη

57′ ΓΚΟΛ 1-2 Ο Μάτος με το χέρι και κάνοντας επιθετικό φάουλ πάνω στον Βέρτζο στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με τον φακό να δείχνει ότι ο αρχηγός των Τρικάλων είναι αυτός που έχει βρει τελευταίος την μπάλα. Ο επόπτης αρχικά το ακυρώνει (λόγω και οφσάιντ του Βαρέλα) αλλά στην συνέχεια ο διαιτητής το κατακυρώνει με τον πάγκο των Τρικάλων και τους φιλάθλους να διαμαρτύρονται έντονα! Μιλάμε για τρεις παραβάσεις σε μία φάση!!!!

65′ Ο Μάτος απο κοντά δεν μπορεί να σκοράρει

67΄Ο Ντίνας απο καλή θέση χάνει το κοντρόλ και την ευκαιρία για κάτι καλό.

70′ ΓΚΟΛ Ο Μπίσεσβαρ μετά απο ασίστ του Πρίγιοβιτς βγαίνει απέναντι από τον Αποστολίδη και με άψογο πλασέ σημειώνει το 1-3

76′ Σουτ του Πέλκα απο καλή θέση απελπιστικά άουτ

80′ ΓΚΟΛ Ο Τζέλμα Κάμπος απο κοντά μετά απο πάσα του Σάκοφ το 1-4

90′ Κεφαλιά Μυστακίδη διώχνει εντυπωσιακά ο Αποστολίδης,

90+ ΓΚΟΛ Μετά απο κόρνερ του Κάμπος ο Σάκοφ το 1-5, που είναι και το τελικό αποτέλεσμα

 

1821151