Αντωνίου: «Δεν θα πετάξουμε λευκή πετσέτα με ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής των Τρικάλων σχολίασε την κλήρωση

Σωτήρης Αντωνίου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

 

Ο προπονητής των Τρικάλων υποστήριξε ότι η προσπάθεια της θεσσαλικής ομάδας στο θεσμό του Κυπέλλου είναι αξιέπαινη καθώς κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση και να αποκλείσει μια ομάδα Super League (την Κέρκυρα).

 

Επιπλέον, τόνισε ότι θέλανε μια ομάδα μεγάλη που θα προσελκύσει φιλάθλους αλλά σίγουρα θα διεκδικήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν.

 

Τέλος, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου ευχήθηκε να γίνει ένα παιχνίδι και να καταφέρει η ομάδα του να πάρει τους τρεις βαθμούς.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Αντωνίου για:

 

– την κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε αντίπαλο τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Πρώτος στόχος για εμάς ήταν να περάσουμε από τον όμιλο. Το κάναμε και αποκλείσαμε και ομάδα από τη Super League. Η παρουσία μας στο θεσμό του Κυπέλλου είναι αξιέπαινη. Δύο μόνο ομάδες από τη Football League αγωνίζονται στην επόμενη φάση. Θέλαμε έναν εμπορικό αντίπαλο, μια ομάδα που θα προσελκύσει πολλούς φιλάθλους. Στόχος μας είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

 

– το πώς θα αντιμετωπίσουν τα ματς με τον ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει προπονητής και παίκτης που να έχει φιλοδοξίες και να μην θέλει να πάρει μια νίκη, μια ισοπαλία, να κάνει ότι είναι καλύτερο για την ομάδα του. Δεν πετάμε ούτε λευκή πετσέτα. Έχουμε κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ, σίγουρα θα είναι μια γιορτή για την ομάδα και την πόλη και όποιες πιθανότητες μας αναλογούν θα τις διεκδικήσουμε».

 

– το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου: «Είναι ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες. Σίγουρα η βαθμολογική θέση των ομάδων με βάση τη δυναμικότητά τους δεν είναι η πραγματική. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και εμείς ευελπιστούμε να πάρουμε τους τρεις πόντους».