Με 21 παίκτες η αποστολή για το ντέρμπι της Δευτέρας

Ο ΑΟΤ χωρίς προβλήματα και με μοναδικό απόντα τον Τσιάρα

Τα Τρίκαλα θα υποδεχτούν τον Απόλλωνα Πόντου το μεσημέρι της Δευτέρας915.00) και στόχος τους είναι η πρώτη εντός έδρας νίκη  Στην προσπάθεια αυτή, μάλιστα, ο τεχνικός, Σωτήρης Αντωνίου θα έχει στη διάθεσή του άπαντες πλην του τραυματία, Αντώνη Τσιάρα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 21 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν ακόμα ο Σιαλμάς και οι νεαροί Βουτσελάς, Ζήσης, Μυρσινιάς, Μανώλης, Παρθένης, Κατσαντώνης.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Αποστολίδης, Αθανασόπουλος, Πάνος, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Γκόλιας, Χιντζίδης, Αναστασόπουλος, Τζόκιτς, Ανδρεόπουλος, Τεγούσης, Γροντής, Τόμιτς, Μίλιεβιτς, Ντίνας, Τσίπρας, Μπουντόπουλος, Καπός, Ντιατά και Ζγκούρι.

Με προπόνηση στο γήπεδό του, έκλεισε για τον Απόλλωνα Πόντου η προετοιμασία ενόψει του αγώνα στα Τρίκαλα, με αντίπαλο την τοπική ομάδα.
Η αποστολή αναχώρησε το αργά απόγευμα για την Θεσσαλική πόλη κι αποτελείται απ’ τους εξής ποδοσφαιριστές: Λόπεθ, Καλογεράκης, Καπίας, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Γκουγκούδης, Λιόνης, Βεργώνης, Καλογέρης, Καλαϊτζίδης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Κυβελίδης, Φάμπιο, Μπρίτο, Χασομέρης, Ντούνγκα.