Ο Γενικός αρχηγός της Καλλιθέας, μίλησε για πρωτάθλημα παρωδία

0f6c9244af0c70f4fcd48b22a6c0a676_LΕκανε δηλώσεις με αφορμή αγώνες και διαιτησία

 

Η αθηναϊκή ομάδα δέχτηκε γκολ στο ματς της Πέμπτης (21/12) με τον Καραϊσκάκη Άρτας με ανύπαρκτο πέναλτι και με αφορμή την απόφαση αυτή ο γενικός αρχηγός, Νίκος Γιαννόπουλος χαρακτήρισε το πρωτάθλημα παρωδία και ζήτησε να διακοπεί.

 

«Φτάνει πια. Από την αρχή της χρονιάς στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας μας δεχόμαστε γκολ ή δεν σκοράρουμε από διαιτητικά λάθη. Πρέπει οι αρμόδιοι του ποδοσφαίρου να δουν τι γίνεται, ξεκινώντας από το Κύπελλο που χάνουμε με πέναλτι «φάντασμα» από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Στην Κρήτη το πρώτο γκολ που δεχόμαστε είναι οφσάιντ και το αποκορύφωμα τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Με τον Απόλλωνα Λάρισας ο διαιτητής δεν μας δίνει πέναλτι και με τον Καραϊσκάκη το πέναλτι που δίνει στους φιλοξενούμενους… δεν υπάρχει πουθενά, ενώ αρνείται να δείξει την άσπρη βούλα σε χέρι όταν σε σουτ η μπάλα πηγαίνει προς το τέρμα.

Δεν γίνεται οι διαιτητές να κάνουν λάθη μόνο εις βάρος της ομάδας μας. Το πρωτάθλημα είναι παρωδία και είμαστε μόνο στα μισά του πρώτου γύρου. Φανταστείτε τι έχει να γίνει στη συνέχεια… Καλύτερα να σταματήσει μέχρι να βρουν λύσεις για όλα τα προβλήματα».