Ολοκληρωμένο πακέτο για την ακμή

Η ακμή https://www.propharmacy.gr/akmh/ ταλαιπωρεί πολλά άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας. Όμως μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα και με απόλυτη επιτυχία χάρη στα εξελιγμένα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Το Apivita PROMO με Purifying Gel Propolis & Lime Gel Καθαρισμού με πρόπολη & κίτρο, 200ml & Purifying Lotion Propolis & Lime Λοσιόν Καθαρισμού, 200ml, Propolis Face Mask Express Beauty, 2 x 8ml & Green Clay Face Mask Express Beauty, 2 x 8ml αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης της επιδερμίδας.

Προσφέρει καθαρισμό, ήπια αντισηψία και ρύθμιση σμήγματος. Ακόμη, προστασία και αίσθηση φρεσκάδας. Είναι ιδανική επιλογή για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες. Το gel για καθημερινή χρήση, καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα από τους ρύπους και το περιττό σμήγμα χωρίς να την αφυδατώνει. Επιπλέον, ρυθμίζει τη λιπαρότητα, εμποδίζοντας τη δημιουργία ερεθισμών και επιμολύνσεων. Τέλος, αναζωογονεί και χαρίζει υγιή όψη.

Τα βιολογικά αιθέρια έλαια Μοσχολέμονο, Λεμόνι, Τεϊόδεντρο και Αγριοκυπάρισσο έχουν συνεργιστική δράση. Έτσι, αναζωογονούν, αποτοξινώνουν, ρυθμίζουν τη λιπαρότητα, καταπολεμούν την ακμή και χαρίζουν ματ όψη. Το εκχύλισμα κίτρου δρα στυπτικά και αντισηπτικά, τονώνοντας και δροσίζοντας την επιδερμίδα.

Η πρόπολη προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση και αντιοξειδωτική προστασία, ενώ ταυτόχρονα περιορίζει τη λιπαρότητα. Η APIVITA αντικαθιστά το νερό με έγχυμα από βιολογικό πράσινο τσάι για την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση. Το συγκεκριμένο προϊόν, δεν περιέχει SLES και Parabens. Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως και εφαρμόστε το με απαλές κινήσεις.