Μονή ηλεκτρική κουβέρτα για υπόστρωμα

H ηλεκτρική κουβέρτα υπόστρωμα https://www.e-dructer.com/lefka-eidi/ilektrikes-kouvertes/ είναι μία επιλογή την οποία κάνουν όλο και περισσότεροι καταναλωτές που θέλουν να περάσουν με ζεστασιά τις μέρες και τις νύχτες του χειμώνα.

Το ηλεκτρικό υπόστρωμα Classic με γεωύφασμα του οίκου Dream κάνει τη διαφορά και αποτελεί ιδανική λύση για μικρούς και μεγάλους που αναζητούν τη ζεστασιά. Η ηλεκτρική κουβέρτα «DREAM» είναι εγκεκριμένη από τη British Electrotechnikal Approvals Board (B.EA.B. Αγγλίας) και από τον ΕΛΟΤ, ενώ πληροί τις προδιαγραφές του “Διεθνούς Οργανισμού C.E.E.”.

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (Λήμνος) από το 1972, από τα πιο γνήσια υλικά ελληνικών εργοστασίων πλην των αντιστάσεων (αγγλικής προελεύσεως), σε ένα σύγχρονο και υπερμοντέρνο εργοστάσιο, με τα τελειότερα ηλεκτρονικά μηχανήματα. Επιπλέον, κάθε ηλεκτρική κουβέρτα «DREAM» ελέγχεται και ακτινοσκοπείται σε ειδικά υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα.

Αν θέλετε ένα ζεστό, ξεκούραστο ύπνο, θα τον έχετε με την ηλεκτρική κουβέρτα «όνειρο», η οποία ανακουφίζει τις ενοχλήσεις σε όσους υποφέρουν από αρθριτικά, ρευματισμούς, ισχιαλγίες, ημικρανίες, σπαστικές νόσους στομάχου, ενοχλήσεις περιόδου, κ.ά.

Έχει κατανάλωση 0.03€/10ώρες, ενώ είναι φτιαγμένη από οικολογικό γεωύφασμα μεγάλης αντοχής, με μονωτική ικανότητα, ελληνικής κατασκευής και Oko-Tex Standard 100 (No 42271/GR) υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Ακόμα, διαθέτει Safety system Dream, ειδική αντίσταση για προστασία από υπερθέρμανση και αυτόματη απενεργοποίηση.

Τέλος έχει δύο ανεξάρτητα χειριστήρια τριών θέσεων από άκαυστο πλαστικό (με ενδεικτική λυχνία, αφαιρεί την υγρασία από το στρώμα. Έχει γραπτή εγγύηση πέντε ετών. Διαστάσεις: ΠxΜ:(75×155)cm.