Μια πρωτοποριακή κρέμα

Πάρα πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα λόγω του τοπικού πάχους και της μη σωστής ενυδάτωσης της επιδερμίδας τους. Οι διάφορες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των καλλυντικών και των δερμοκαλλυντικών διαθέτουν στο εμπόριο μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα, τα οποία δίνουν λύσεις σε αυτά τα ζητήματα μέσω του αδυνατίσματος και με τη σύσφιξη ποδιών www.my-pharmacy.gr/tag/susfiksi-podiwn και του υπόλοιπου σώματος.

Το Version Derma Peptide Slim Perfect Αδυνατιστική Κρέμα Σώματος για Σμίλευση & Αντιγήρανση με Τριπλή Δράση, 150 ml ανήκει σε μια κατηγορία ειδικών σκευασμάτων που έχουν άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Η δράση του βασίζεται στο κύριο δραστικό συστατικό του το βιο-μιμητικό πεπτίδιο Tripeptide-41 (CG-Lipoxyn), το οποίο εμπεριέχεται σε υψηλή συγκέντρωση.

Χάρη σε αυτό δρα άμεσα κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Επιπλέον, καταπολεμά την τοπική συσσώρευση λίπους και ομαλοποιεί την όψη φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα. Σύμφωνα με αποτελέσματα μελέτης in vivo με τη συμμετοχή 18 γυναικών, ηλικίας 19-62 ετών, αποδείχτηκε πως υπάρχει σημαντική κλινική βελτίωση στην όψη της περιοχής εφαρμογής μετά από οκτώ εβδομάδες χρήσης με κρέμα που περιείχε Tripeptide-41 (CG-Lipoxyn).

Η κρέμα Peptide Perfect Slim Cream μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση για βέλτιστα αποτελέσματα. Εφαρμόστε τη δύο φορές την ημέρα στην επιθυμητή περιοχή (μπράτσα, μηρούς, γλουτούς, στομάχι, πόδια) με κυκλικές κινήσεις. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να ζεστάνετε τους μύες, ενώ παράλληλα θα ενισχύσετε τη μικροκυκλοφορία. Έτσι, η κρέμα θα δράσει στους βαθύτερους ιστούς και θα έχει ακόμη πιο άμεσα και καλά αποτελέσματα.