Η πιο ολοκληρωμένη περιποίηση

Η οδοντόβουρτσα Oral B www.ifarmacy.gr/tag/odontobourtsa-oral-b έχει κερδίσει πολλά βραβεία στο πέρασμα των ετών. Έτσι, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως την προτιμούν τόσα πολλά άτομα σε όλο τον κόσμο.

Το ολοκληρωμένο σύστημα στοματικής υγιεινής 3D White περιλαμβάνει: τη 3D White οδοντόκρεμα, το ίδιο μοντέλο οδοντόβουρτσας, στοματικού διαλύματος και οδοντικού νήματος. Η οδοντόκρεμα Oral-B 3D White Luxe Perfection συμβάλει στη βελτίωση της εμφάνισης που έχει το χαμόγελό σας, προσφέροντας καταπληκτική αφαίρεση των επιφανειακών λεκέδων, ενώ παράλληλα προστατεύει το σμάλτο των δοντιών σας. Δοκιμάστε την οδοντόκρεμα 3DWhite μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα της Oral-B για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Η χειροκίνητη οδοντόβουρτσα Oral-B 3DWhite Brilliance σχεδιάστηκε για να βοηθάει στην λεύκανση των δοντιών και να φροντίζει τα ούλα με απαλό μασάζ. Ακόμη, η κούπα γυαλίσματος, γυαλίζει τους επιφανειακούς λεκέδες και βοηθάει στη λεύκανση των δοντιών. Οι ίνες PowerTip φτάνουν στις δυσπρόσιτες περιοχές, ενώ τα μεσοδόντια επιτρέπουν τον καθαρισμό ανάμεσα στο δόντια.

Το στοματικό διάλυμα Oral-B 3D White Luxe ενεργεί με τρεις τρόπους: Bοηθά στο να διατηρείτε τα δόντια σας φυσικά λευκά και ενδυναμώνει το σμάλτο, φρεσκάροντας ταυτόχρονα την αναπνοή.

Το βούρτσισμα από μόνο του δεν μπορεί να φτάσει σε όλες τις δυσπρόσιτες περιοχές όπου αναπτύσσεται η πλάκα. Για’ αυτό δημιουργήθηκε το οδοντικό νήμα Oral-B 3D White Luxe. Με την ελαφριά επικάλυψη κεριού και με την ανθεκτική υφή του, γλιστρά εύκολα ανάμεσα στα δόντια και ακριβώς κάτω από την γραμμή των ούλων.