Πως θα πετύχετε μεγαλύτερη απώλεια θερμίδων

Η καθημερινή άσκηση και η σωστή διατροφή έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την υγεία και την ευεξία. Αυτό μπορούν να το διαπιστώσουν και όλοι όσοι θέλουν να ξεκινήσουν το αδυνάτισμα ή τη σύσφιξη https://www.mamacorner.gr/cat/susfiksi/ και χρειάζεται να αλλάξουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τις καθημερινές τους συνήθειες.

Υπάρχουν μερικές ασκήσεις, οι οποίες μπορούν να μας βοηθήσουν να «κάψουμε» πιο γρήγορα τις θερμίδες και να απαλλαγούμε από το τοπικό λίπος. Οι αλτήρες kettlebells είναι βάρη που χρησιμοποιούνται για την ενδυνάμωση των τετρακέφαλων και των μηρών. Οι καρδιακοί παλμοί κατά τη διάρκεια της άσκησης αυξάνονται μέχρι και σε ποσοστό 93%, ενώ με ένα λεπτό άσκησης «καίγονται» 20 θερμίδες. Όσοι ασκούνται με αυτόν τον τρόπο, αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειάς τους. Τα είκοσι λεπτά γυμναστικής με αυτόν τον τρόπο σε καθημερινή βάση είναι αρκετά.

Με αυτή τη μέθοδο άσκησης επιτυγχάνεται πιο εύκολα η δημιουργία επίπεδης κοιλιάς και η τόνωση των μυών στα πόδια και τους βραχίονες. Είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί ένα πολύ καλό ζέσταμα.

Η κωπηλασία είναι η πιο ολοκληρωμένη μορφή άσκησης. Γυμνάζει στην κυριολεξία όλο το σώμα. Παράλληλα, βοηθάει στο να έχουμε πολύ μεγαλύτερη ζωντάνια μετά την ολοκλήρωσή της. Ο συγκεκριμένος τρόπος εκγύμνασης μπορεί να γίνει σε γυμναστήρια και στην ησυχία του σπιτιού μας χάρη στα κωπηλατικά μηχανήματα που κυκλοφορούν σε διάφορα μοντέλα στην αγορά. Ένας ενήλικας μπορεί να «κάψει» μέχρι και 400 θερμίδες μέσα σε διάστημα μισής ώρας.