Και ο Στοϊνοβιτς “βλέπει” φαβορί τον Άρη

zoran_stoinovits_1Ακόμα και προγνωστικά βετεράνων του καλείται να μηδενίσει ο ΑΟΤ

ναλυτικά όσα δήλωσε στο Libero 107,4 FM στην εκπομπή AllAboutARIS ON AIR:

Για το παιχνίδι Τρίκαλα – Άρης:
«Είναι νωρίς ακόμη, ιστορικές ομάδες και οι δύο. Όποιος είναι ρομαντικός με το ποδόσφαιρο δεν θέλει τον Άρη στην Β Εθνική. Φτάνει τόσο. Επειγόντως να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία. Έχει τεράστιο  κόσμο, κάτι που έχει ανάγκη η Superleague. Πρέπει να έχουμε δυνατές έδρες στο πρωτάθλημα. Ελπίζω και τα Τρίκαλα να μπορέσουν κάποια στιγμή να επιστρέψουν και αυτά στην Α Εθνική. Στα Τρίκαλα φέτος έχει έρθει ένας φιλόδοξος προπονητής, ο Αντωνίου, είχαν κακή εμφάνιση στην Πάτρα και αυτό τους ταρακούνησε. ο Άρης έχει πιο έμπειρους  παίκτες και πιο πλούσιο ρόστερ. Τα Τρίκαλα έχουν περισσότερο παίκτες Β Εθνικής. Δεν συγκρίνονται οι δύο ομάδες. Ποτέ δεν ξέρεις, όμως ο Άρης είναι πιο δεμένη ομάδα. Ο Μιλούνοβιτς, ο Μπαργκάν, ο Πλατέλλας, ο Ιντζόγλου, ο Πασάς ο Κάσσος και γενικά οι παίκτες του Άρη διαμορφώνουν ένα πιο πλούσιο ρόστερ. Μαζί με τον ΟΦΗ θα είναι μάλλον οι δύο ομάδες που θα ανέβουν στην πρώτη κατηγορία».

Για την παρουσία του ως παίκτης του Άρη:
«Πρώτα έπαιξα στα Τρίκαλα. Είναι η πόλη μου εκεί είμαι πιο δεμένος. Έναν χρόνο έπαιξα στον ΑΡΗ, μετά έφυγα δανεικός. Στον Άρη είχαμε φτιάξει μία φουρνιά με πολύ καλούς παίκτες, με την έλευση και του Κοντομηνά. Και αυτοί που ερχόντουσαν, όπως ο Τσάβες κλπ είχαν πίεση στους πιτσιρικάδες και υπήρχε ανταγωνισμός. Πήγαινε πολύ καλά η ομάδα».

Για τους Μπαργκάν και Μουμίν:
«Τον Μουμίν συνάντησα ως παίκτης. Όταν ήρθα στην Κομοτηνή λόγω οικογένειας. Ο Μουμίν ήταν 18 χρονών, μπορεί και λιγότερο. Έπαιζε στην Δ Εθνική και πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Ήταν σπουδαίο ταλέντο. Έκανε αξιοπρεπέστατη καριέρα. Σαν 6άρι είναι πολύ καλός, έχει μπόι και αποτελεί χρήσιμο εργαλείο.
Για τον Μπαργκάν, θυμάμαι ήμουν σκάουτερ στον Πανθρακικό και όταν έφερα τον Παπουλή έπρεπε να δω ποιους παίκτες έπρεπε να φέρω για να χαρεί ο κόσμος από το θεαμα. Ο Μπαργκάν αποδείχθηκε πως στην πορεία έκανε καλή καριέρα και αποτελεί ιδιαίτερα ποιοτικό ποδοσφαιριστή».