Απίστευτες καταγγελίες Καλαϊτζίδη για Football league

0175297bf959b4d786beb14a4443eeef_L«Παράγοντες παίρνουν 20.000 ευρώ για να χάσουν με 4-5 γκολ»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου στη συνέντευξη Τύπου της ήττας με 2-1 από τον Αιγινιακό στην Πιερία, είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία και τα όσα συνέβησαν στο «Γ. Παραλυκίδης».

Πάνω σε αυτά, προχώρησε σε κατηγορίες για στημένα ματς, καλώντας τον αθλητικό εισαγγελέα να του δώσει βήμα, ώστε να… καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τα μιάσματα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Αναλυτικά:

«Σε έναν αγώνα στον οποίο έπρεπε να κερδίσει ο Απόλλων, φεύγουμε ηττημένοι από το γήπεδο γιατί δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, δεν αξιοποιήσαμε την κατοχή της μπάλας. Με δύο γεμίσματα του αντιπάλου και με τις ανεκδιήγητες αποφάσεις του διαιτητή, με βάση τον λογισμό μου, φτάσαμε στο τελικό 2-1.

Αυτό ήταν το ελάχιστο που συνέβη, προτείνω τον αθλητικό εισαγγελέα να με καλέσει γιατί έχω να του δώσω πάρα πολλές πληροφορίες για παράγοντες που μπαίνουν στα αποδυτήρια και λένε θα δεχτείτε τρία τέρματα, για άλλους που παίρνουν τηλέφωνο στο ημίχρονο και λένε θα δεχθείτε άλλα δύο, για παράγοντες που παίρνουν 20.000 ευρώ πριν τον αγώνα για να χάσουνε με τέσσερα και πέντε γκολ.

Για τεχνικούς διευθυντές που με τον κουμπάρο τους και ένα ακόμη στήνουν το ματς, και μετά πάει ο πρόεδρος πηγαίνει στα αποδυτήρια και τους βρίσκει και γίνονται διάφορα περιστατικά. Εχω να του δώσω σημαντικές πληροφορίες για να τις αξιολογήσει, για να καθαρίσουμε αυτό το δύσμοιρο ποδόσφαιρο από τα μιάσματα που κυκλοφορούν μέσα σε αυτό».

Πηγή: Metrosport