Το Νεοχώρι δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα

digenis-opountios-0069Κέρδισε 2-0 τον Οπούντιο Μαρτίνου

Με σκόρερ τον Σκόνδρα, ο οποίος σημείωσε τα δύο γκολ στο 37΄και 87΄της συνάντησης ο Διγενής πέτυχε το 2-0 επί του Οπούντιου κι έφτασε στους έξι βαθμούς την συγκομιδή του.
Η ομάδα της Οιχαλίας ήταν καλύτερη ειδικά σοτ α ημίχρονο όταν και προηγήθηκε , ενώ στην επανάληψη έβγαλαν δύναμη και οι φιλοξενούμενοι που έχασαν μάλιστα μια σημαντική ευακιρία για να ισοφαρίσουν πριν γίνει το τελικό 2-0

Ο Σκόνδρας άνοιξε το σκορ στο 37’ κι έκανε το 1-0με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 55’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση αλλά ο Ζαφείρης με μεγάλη επέμβαση με τα πόδια έβγαλε σε κόρνερ το πλασέ του Τσιόφλιου για να φτάσουμε στο 88’ όταν σε γρήγορη αντεπίθεση του Διγενή ο Σκόνδρας όπλισε και εκτέλεσε για δεύτερη φορά τον Μήτσιο γράφοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της συνάντησης.

Διγενής: Ζαφείρης, Μπασιάκας, Τζέλης, Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Μακρής, Κολοβός, Σκόνδρας, Μεζίνι, Αμπαδιωτάκης, Κατσαμάγκας (έπαιξαν και οι Τσικρικάς, Αετόπουλος, Νικόλαρος).

Οπούντιος: Μήτσιος, Χρυσαφόπουλος, Νικολόπουλος, Κοκαβέσης, Ξενοφώτος, Παπανικολάου, Τομόρι, Νούλας, Κολλάς, Τσιόφλιος, Πρέντι (έπαιξαν και οι Μπάρχο, Αγγελόπουλος, Ευθυμίου).
 

Νεοχώρι-Μαρτίνο 2-0

Βελούχι-Ιτέα 1-3

Αλμυρός-Ρήγας Φεραίος 0-0

Νίκη Βόλου-ΝΠΣ Βόλος 1-0

Θήβα-Αμβρυσσέας 4-1

Φάρσαλα-Ολυμπιακός Β. 0-0

Ρεπό Α.Ο. Σελλάνων