Παράταση για τα δικαιολογητικά στην ΕΕΑ- Ευνοεί τον Άρη

Ατύπως και χωρίς ανακοίνωση  δόθηκε σιωπηρή παράταση.

Η αρχική προθεσμία της λίγκας προς όλες τις Π.Α.Ε. που θα συμμετέχουν στο φετινό μαραθώνιο ήταν μέχρι σήμερα, ωστόσο επειδή το Πρωτάθλημα ορίστηκε να ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου, η λίγκα σκέφτηκε και έδωσε επιπλέον τέσσερις ημέρες περιθώριο στην κατάθεση φακέλων για το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Αυτή η παράταση πάντως ευνοεί  τις ΠΑΕ που δεν μπορούν λόγω εκκρεμοτήτων να  εμφανίσουν πλήρη φάκελλο και μέσα σ’ αυτές πρωτος και…καλύτερο ο Αρης που θέλει να χτυπήσει το τον τίτλο και άνοδο. Δίνεται λοιπόν το χρονικό περιθώριο (και) στην Π.Α.Ε Αρης να διακανονίσει τις επόμενες ημέρες ορισμένες τελευταίες εκκρεμότητες και να πάει με περισσότερη ηρεμία και σιγουριά στην Επιτροπή.

Σε ό,τι αφορά τα έγγραφα που απαιτούνται να συμπεριληφθούν στον φάκελο πιστοποιητικού είναι τα εξής: 1) ασφαλιστική-φορολογική ενημερότητα, 2) εγγυητική επιστολή που προκύπτει ανάλογα με τον προϋπολογισμό της εταιρίας και είναι ίση με το 5% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, 3) κατάθεση προϋπολογισμού, 4) βεβαίωση ότι δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, και 5) στοιχεία ταυτοποίησης των μελών της Π.Α.Ε..