Μπήκε με το δεξί το Λαύριο νικησε την Κύμη

Με…αέρα και ψυχολογία θα έρθει στα Τρίκαλα το  Λαύριο

 

Το Λαύριο ήταν εξαιρετικό έξω από την γραμμή των 6,75μ. και «βομβάρδισε» την Κύμη στην πρεμιέρα της Basket League, κερδίζοντας την με 78-65.Παρά την πολύ σημαντική απουσία του Ντόρον Λαμπ, το Λαύριο κατάφερε να μην πτοηθεί, μπαίνοντας εξ αρχής πολύ δυντά στο ματς. Άλλωστε το 27-10 του πρώτου δεκαλέπτου δεν μας αφήνει περιθώρια για να πούμε κάτι άλλο. Σημαντικό παράγοντας σε αυτό το σκορ έπαιξε και το 67% (6/9) στα τρίποντα της ομάδας του Χρίστου Σερέλη.

Σχετικό Περιεχόμενο

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Κύμη αντέδρασε, με κύριο οδηγό το αστέρι της, Κάμερον Τζόουν, ωστόσο ήταν αρκετά μόνος. Δεν μπόρεσε να πάρει βοήθειες ούτε από τον Τσαγκαράκη, αλλά ούτε και από τον Γλυνιαδάκη, με αποτέλεσμα όσο κι αν προσπαθουσε η διαφορά δεν μπόρεσε να πέσει κάτω από τους 14 πόντους (41-27) στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και η τρίτη περίοδος, με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να χαλαρώνει λιγάκι, αλλά και πάλι η Κύμη δεν έδειχνε ικανή για να απειλήσει, παρά το γεγονός ότι με το λέι απ του Γλυνιαδάκη μείωσε στους 10 (43-33), με το τριαντάλεπτο να κλείνει στο 55-42.

Στην τελευταία περίοδο η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 17 πόντους (72-55), η Κύμη μάζεψε τη διαφορά την έριξε και πάλι στους 10 (75-65) με τον Γκρέι να γράφει το τελικό 78-65 για το Λαύριο.