Αντωνίου: Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου

Με αφορμή το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν

 

Μιλώντας στην «Λέσχη 97,6» ήταν ξεκάθαρος για το στόχο. «Για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ το πρωτάθλημα είναι ο βασικός στόχος. Αλλά για εμάς στον ΑΟ Τρίκαλα δεν μπορούμε, με την ιστορία που έχει η ομάδα, να αδιαφορεί για το κύπελλο.

Έτσι το παιχνίδι με την Σπάρτη το αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σοβαρότητα και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου και πιστεύω ότι οι παίκτες μας θα φανούν σε αγωνιστική ετοιμότητα».

Στην συνέχεια ο κ. Αντωνίου αναφέρθηκε στην προετοιμασία. «Έχουμε ένα ρόστερ με 30 παίκτες, αποφασίσαμε με την διοίκηση να αυξήσουμε το ρόστερ από 26 σε 30 αφού ήταν σαφές ότι οι ομάδες θα γινόταν 18 και έτσι έγιναν κάποιες ποιοτικές προσθήκες.

Το πρωτάθλημα λογικά θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο».

Για τους στόχους της ομάδας τόνισε. «Από τη πρώτη μέρα που ξεκίνησε η δουλειά είπαμε μαζί με την διοίκηση ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Για να γίνει αυτό δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια αλλά σκληρή δουλειά. Αυτό κάνουμε, στόχος είναι μέρα με τη μέρα να γινόμαστε καλύτεροι, ήδη από τα φιλικά που κάναμε νομίζω ότι τα δείγματα γραφής είναι καλά».

Ενώ για το φετινό πρωτάθλημα εκτίμησε. «Θεωρώ ότι θα είναι καλύτερο από πέρυσι. Υπάρχουν 6-7 ομάδες, όπως και εμείς, που έχουν δυνατότητες. Νομίζω ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις να γίνει ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα».