Ενισχύστε τη μνήμη σας

Τα συμπληρώματα διατροφής www.my-pharmacy.gr/simpliromata-diatrofis/ περιέχουν μια σειρά από πολύ σημαντικές ουσίες για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού και τη διατήρηση της καλής υγείας του. Χάρη σε αυτές γίνονται ομαλά όλες οι απαραίτητες καθημερινές διεργασίες στο σώμα μας.

Το Eviol brain function βοηθάει σημαντικά στην ενίσχυση της μνήμης και την αύξηση της πνευματικής απόδοσης. Στηρίζεται στο συνδυασμό του γκίνγκο μπιλόμπα και της φωσφατιδικής σερίνης. Διατίθεται στο εμπόριο σε συσκευασία που περιέχει 30 μαλακές κάψουλες.

Βοηθάει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στην καλύτερη ψυχολογική λειτουργία. Συνεισφέρει στην πνευματική συγκέντρωση και στην τόνωση των νοητικών ικανοτήτων. Έχει άμεσο αποτέλεσμα σε περιπτώσεις πνευματικής κούρασης και εξασθενημένης μνήμης.

Περιέχει έναν ειδικό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών γλουταμίνης, γκίνγκο μπιλόμπα, αργινίνης, τυροσίνης, φωσφατιδικής σερίνης, συμπλέγματος Β και βιταμίνης Ε, το οποίο συνδράμει αποτελεσματικά στην καλή και σωστή λειτουργία της γνωστικής απόδοσης και της μνήμης.

Το γκίνγκο μπιλόμπα σε μορφή φυτικού εκχυλίσματος βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος ειδικά στα μικρά αγγεία του εγκεφάλου, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη φυσιολογική γνωστική και νοητική λειτουργία. Το συγκεκριμένο προϊόν θεωρείται χρήσιμο για περιπτώσεις αδύναμης μνήμης και διατήρησης της υγιούς λειτουργίας του εγκεφάλου.

Είναι κατάλληλο για μαθητές και φοιτητές, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων ή σε περιπτώσεις που απαιτείται σκληρή πνευματική εργασία. Βοηθάει σημαντικά τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, όσον αφορά τη βελτίωση της μνήμης. Δεν πρέπει να λαμβάνεται από παιδιά κάτω των 16 ετών.