Γέμισαν την ρακέτα με Τέγιτς τα Τρίκαλα (Βίντεο)

Cn6PHXQXgAAfGwo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πήραν τον 22χρονο Σέρβο φοργουορντ.

Έναν ταλαντούχο παίκτη με εμπειρία και απο Ευρωλίγκα πήραν τα Τρίκαλα BC Aries καθώς απέκτησαν τον πρώην παίκτη του Ερυθρού Αστέρα Μάρκο Τέγιτς που έχει ύψος 2.09 και παίζει στην θέση του Power Forward. Ο Τέγιτς έχει παίξει σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ερυθρό Αστέρα, δόθηκε δανεικός κατά διαστήματα σε άλλες ομάδες της Σερβίας ενώ έχει κατακτήσει μετάλλια σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με την Εθνική Νέων Ανδρών της χώρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Σέρβου Power Forward (2.09) Marko Tejic.

Ο Marko Tejic είναι γέννημα θρέμμα του Ερυθρού Αστέρα, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2013 σε ηλικία 18 ετών και έχει αγωνιστεί με την ομάδα του Βελιγραδίου σε Πρωτάθλημα Σερβίας, Αδριατική Λίγκα και Ευρωλίγκα έως το 2017 που ανήκε σε αυτήν (ενδιάμεσα είχε και κάποιες περιόδους δανεισμού σε FMP Beograd και Mega Basket). Φέτος ξεκίνησε την σεζόν στην Sutjeska (Μαυροβούνιο) και έρχεται στην Ελλάδα μιας και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους κυανέρυθρους.

Είναι διεθνής με την Εθνική Σερβίας κάτω των 20 ετών, αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ευρώπης το 2015 στην Ιταλία ενώ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο το 2014 στην Ελλάδα.

Δείτε το νέο απόκτημα των Τρικάλων σε δράση στο: