Αντιμετωπίστε τις ψείρες αποτελεσματικά

Τα αντιφθειρικά προϊόντα, τα οποία που διατίθενται στην αγορά, υπόσχονται να λύσουν τα προβλήματα που δημιουργούν οι ψείρες και οι κόνιδες στο τριχωτό της κεφαλής μικρών και μεγάλων.

Το LICE FREE SET της Frezyderm είναι ένα σκεύασμα χωρίς τοξικά βιοκτόνα, συντηρητικά, άρωμα και parabens. Το κεφαλάκι του παιδιού απαλλάσσεται από ψείρες και κόνιδες με φυσικό τρόπο, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Η αποτελεσματικότητα του στηρίζεται στα αιθέρια έλαια τεϊόδεντρου, γερανιού και λεβάντας και στα φυτικά εκχυλίσματα καλέντουλας και acetum, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ενεργά συστατικά που περιέχει. Με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζει και απομακρύνει τις ψείρες με φυσικό τρόπο. Η αγωγή αποτελείται από το Lice Free Shampoo, τη Lice Free Lotion και το ειδικό χτενάκι για την απομάκρυνση της ψείρας.

Λειτουργεί με μηχανικό τρόπο για την απομάκρυνση της ψείρας, ενώ εξασφαλίζει τη μη απορρόφηση των συστατικών του από τον οργανισμό. Η δράση του Lice Free Set, λειτουργεί σε όλα τα στάδια ζωής της ψείρας, κόνιδα, νύμφη και ενήλικη, γεγονός που το καθιστά απόλυτα αποτελεσματικό.

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη αγωγή εξάλειψης της φθείρας με φυσικό τρόπο, που καταπραΰνει από κνησμό και ερεθισμούς. Ακινητοποιεί την ενήλικη ψείρα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να μεταφερθεί από την τρίχα στο κεφάλι και να μην μπορεί να τραφεί και να αναπαραχθεί.

Ακόμη, παρεμποδίζει την ανάπτυξη της ψείρας από νύμφη σε ενήλικη, διακόπτοντας την αναπνευστική οδό της και τέλος, διαλύει την κόλλα χιτίνης που συγκρατεί την κόνιδα στην τρίχα.