“Ολαταχώς για διάλυση” ο Ηρακλής

Οι “κυανόλευκοι” εξακολουθούν να μην έχουν ρόστερ

Ο ομογενής επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα επιχείρησε να προχωρήσει σε κινήσεις που είχαν ως σκοπό τη δημιουργίας μίας ομάδας… κομπάρσου που θα λάμβανε τυπικά και μόνο μέρος στο πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο ακόμα και αυτό το… σχέδιό του αποδείχθηκε αισιόδοξο, καθώς έναν σχεδόν μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και δύο εβδομάδες πριν την αναμέτρηση κυπέλλου με τον ΟΦΗ, όλα είναι στάσιμα και σε οριακό σημείο.

Το ρόστερ παραμένει… κενό (σ.σ. υπάρχουν μόλις 8 παίκτες), ο νέος προπονητής Μίλαν Κόστιτς προσπαθεί να φέρει παίκτες, όμως η έλλειψη ρευστού δεν του το επιτρέπει, η προετοιμασία της ομάδας πήρε… αναβολή, ενώ η ΠΑΕ εξακολουθεί να μην έχει έδρα, γραφεία και άδεια συμμετοχής από την ΕΕΑ.

Ολα αυτά για να τρέξουν απαιτούν χρήματα, τα οποία δεν υπάρχουν, ενώ κανείς δεν είναι διατεθημένος να δώσει “χείρα βοηθείας” στον Σπύρο Παπαθανασάκη, που πλέον έμεινε μόνος του (μαζί με τους τρεις συνεργάτες του).

Την ίδια ώρα τα χρέη είναι αβάσταχτα, οι προσφυγές δεκάδες και όλα δείχνουν πως το… όνειρο του “Καναδού” για συμμετοχή της ομάδας στη Football League, θα μείνει απατηλό.

Πλέον για να καταφέρει ο Ηρακλής να δημιουργήσει ομάδα, θα πρέπει άμεσα ο Σπύρος Παπαθανασάκης να βρει ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ, ώστε να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις. Ενα ποσό που δεν υπάρχει και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν θα βρεθεί.

 

Την ίδια ώρα, το σχέδιο της “ριζικής επανεκκίνησης” του συλλόγου που σχεδιάζονταν από ανθρώπους της “οικογένειας” του Ηρακλή, δεν δείχνει να προχωράει, καθώς απουσιάζει ο άνθρωπος που θα το στήριζε μέσω χρηματοδότησης και όλα δείχνουν πως το… καράβι οδεύει στα… βράχια με ανυπολόγιστες συνέπειες για τον ιστορικό σύλλογο. Μια κατάσταση που σαφώς και φέρει την αποκλειστική ευθύνη του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Συνεπώς τη δεδομένη χρονική στιγμή, το παρόν και το μέλλον του “κυανόλευκου” συλλόγου είναι στον “αέρα”