Υγρά μαντηλάκια για όλους

Τα εντομοαπωθητικά www.my-pharmacy.gr/tag/entomoapwthitika είναι μια κατηγορία προϊόντων που έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά τα τελευταία χρόνια πολλά εξελιγμένα σκευάσματα. Τα περισσότερα από αυτά έχουν φυσική σύνθεση, αφού αυτό είναι που ζητάει σε μεγάλο βαθμό το καταναλωτικό κοινό. Επιπλέον, με τους κατάλληλους συνδυασμούς των συγκεκριμένων ουσιών, ακολουθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το Power Health Fleriana Αντικουνουπικά Υγρά Μαντηλάκια, 15 τεμάχια είναι ένα προϊόν, το οποίο ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Αποτελεί μια καινοτομία και βασίζεται σε ένα πανίσχυρο φυσικό συστατικό, τον ευκάλυπτο λεμονιάς. Πρόκειται για μια απλή, πρακτική καθημερινή λύση για την ενοχλητική παρουσία των κουνουπιών και άλλων εντόμων, αφού τα συγκεκριμένα μαντηλάκια δεν έχουν καμία απολύτως παρενέργεια.

Είναι εντελώς ακίνδυνα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Είναι κατάλληλα για χρήση από μικρούς και μεγάλους. Είναι πρακτικά, φυσικά, έχουν άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Αποτελούν ιδανική λύση για όλη την οικογένεια. Μπορείτε να τα έχετε πάντα και παντού μαζί σας, δημιουργώντας ένα τείχος προστασίας από τα κουνούπια και κάποια ακόμη έντομα.

Κάθε συσκευασία έχει μέσα 15 υγρά μαντηλάκια. Μετά από κάθε χρήση, η προστασία διαρκεί τουλάχιστον πέντε ώρες. Τα προτιμούν μικροί και μεγάλοι. Χρειάζεται να γίνει εκ νέου εφαρμογή, αν μέσα στις πέντε ώρες από τη χρήση τους, βραχείτε σε μεγάλο βαθμό ή έχετε έντονη εφίδρωση.

Συστατικά: Eucalyptus maculata citriodora extract.