Ο Εργοτέλης ξεκίνησε με 13 παίκτες

Ο Τάκης Γκώνιας έχει σε πρώτη φάση μία 13αδα

 

Oι ποδοσφαιριστές που μετέβησαν στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας δεν επαρκούν ούτε για… δίτερμα.

Ο Τάκης Γκώνιας έχει σε πρώτη φάση μία 13αδα στη διάθεσή του εν αναμονή δοκιμών, συμφωνιών για δανεισμό και… μετάγγισης αίματος από τις άλλες ομάδες του Αιγύπτιου επιχειρηματία Μάγκεντ Σάμι.

Από το μικροσκόπιο του Βοιωτού κόουτς θα περάσουν ο 20χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Κατσιμήτρος και ο 23χρονος μέσος Ζαν Κούρτι. Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ενώ ο δεύτερος έχει θητεύσει κατά το παρελθόν στον Εργοτέλη μετρώντας 4 συμμετοχές και 2 γκολ την περίοδο 2015-16 στη Football League (συν 4 αγώνες στο κύπελλο). Την περασμένη σεζόν, όμως, αποχώρησε χωρίς χρόνο συμμετοχής από τους “κιτρινόμαυρους” (που έπαιζαν πλέον στη Γ’ ΕΘνική) και μεταπήδησε στον Ερμή Ζωνιανών.

Από κει και πέρα ο Εργοτέλης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και για το δανεισμό του 20χρονου μέσου Γιώργου Αγγελόπουλου, τον οποίο έχει ζητήσει από τους “πράσινους” και ο Ηρακλής. Επιπλέον, αναμένεται να αποκτηθούν πέντε παίκτες από τη βελγική Λιρς και ένας από την αιγυπτιακή Γουάντι Ντέγκλα, ομάδες στις οποίες έχει επενδύσει ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη Μάγκεντ Σάμι.

Να σημειωθεί ότι στο Καρπενήσι βρίσκονται από χθες οι Μαζουλουξής, Λαδάς, Κυριακίδης, Μπάτζιος, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπουρσέλης, Βογιατζής, Χανιωτάκης, Μανουσάκης και οι Ιατρούδης, Λυδάκης, Δουλγεράκης από την Κ-19.