Θετικό τεστ για την Καλαμαριά στο ματς με Ξάνθη

Πρώτο φιλικό και πρώτα χαμόγελα για Απόλλωνα Πόντου

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Απόλλωνα Πόντου απέναντι στην Ξάνθη που διεξήχθει στα «Πηγάδια» της Ξάνθης.

 

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα δοκιμάζοντας παίκτες και σχήματα. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στην Ξάνθη καθώς ο Καλογεράκης σταμάτησε το φάουλ του Ορφανίδη στο 16ο λεπτό. Μάλιστα ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα αντέδρασε σωστά και στο πλασέ του Φασίδη δέκα λεπτά αργότερα. Η κορυφαία στιγμή ήταν το τετ α τετ που έχασε ο Ορφανίδης στο 31ο λεπτό.

 

Ο Απόλλων είχε μια καλή στιγμή με τον Χασομέρη στο 42ο λεπτό, το σουτ του οποίου όμως έδιωξε σε κόρνερ ο Μελιόπουλος.

 

Στην επανάληψη, ο Καλογεράκης είχε ακόμα δύο καλές αποκρούσεις στο 56ο λεπτό και στο 75ο. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 200 φίλοι. με δεδομένο ότι η Ξάνθη έχει κανονικά αγωνιστικές υποχρεώσεις την επόμενη βδομάδα μιας και ξεκινάει το πρωτάθλημα, ο Απόλλων άφησε δείγματα ελπίδας για την συνέχεια της προετοιμασίας.

 

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Ορφανίδης Λ., Συλλά, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Κώστας (76′ Τσέλα), Μεχία, Ορφανίδης Π., Φασίδης, Κάστρο, Κίκε (55′ Σουλεϊμάν Οκάν).

 

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Καπίας, Βεργώνης, Σιμελίδης, Εν Λουντούλου, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καλαϊτζίδης, Χασομέρης.

 

Για τον Απόλλωνα αγωνίστηκαν και οι: Βασιλειάδης, Καλί, Τζιοβανάκης, Λιόνης, Γκουγκούδης, Καλογέρης, Ταβάρες, Δαλιανόπουλος, Μιλοσάβλιεβ, Ντούγκα, Μπρίτο.