Πρόεδρος στην ΠΑΕ Τρίκαλα ο Μπέκιος

20170701_122122-1024x576

Ως μεγαλομέτοχος θα φαίνεται ο Δ. Μπαταγιάννης

Ρόλο προέδρου αναλαμβάνει στην ΠΑΕ Τρίκαλα ο κ Μπέκιος . Ακόμη ο  Ηρ Τσικινης θα επωμιστεί τα χρέη του Διεθυντή της ΠΑΕ

 

Την ανακοίνωση έκανε ο Δημήτρης  Μπαταγιάννης δήλωσε:

Από την πρώτη στιγμή που πήρα την απόφαση να αποκτήσω τις μετοχές του ΑΟ Τρίκαλα, είχα στο μυαλό μου για τη θέση του Προέδρου έναν άνθρωπο με κύρος, τεχνοκράτη και γνώστη του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον άνθρωπο αυτό τον βρήκα στο  πρόσωπο του κυρίου Μπέκιου ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου.

Ένα στέλεχος που έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία από τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και Γενικός Διευθυντής της NOVA επιτυγχάνοντας την κεντρική διαχείριση της Super League.

Μόνο θετικά μπορεί να δώσει στην αγαπημένη μας ομάδα και να την οργανώσει σε πρότυπα μεγάλων ομάδων.

Του εύχομαι κάθε επιτυχία και θα είμαι δίπλα του όποτε χρειαστεί.

 

Από την πλευρά του ο κύριος Μπέκιος δήλωσε:

Είναι μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση του κυρίου Μπαταγιάννη και η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου.

Παρά τις όποιες επιφυλάξεις μου να ασχοληθώ ξανά με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, το όραμα του κυρίου Μπαταγιάννη για την ΠΑΕ Τρίκαλα ταυτίζεται απόλυτα με το δικό μου όραμα για το ποδόσφαιρο. Ένα ποδόσφαιρο που θα διέπεται από πολιτισμό, ένα ποδόσφαιρο που θα φέρνει τις οικογένειες στο γήπεδο, ένα ποδόσφαιρο που θα χαίρονται όλοι να παρακολουθούν κάθε Κυριακή.

Πιστεύω ότι ο κόσμος των Τρικάλων θα στηρίξει τις προσπάθειές μας γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα.

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι ο κύριος Μπαταγιάννης εκτός από ένας πολύ σοβαρός επιχειρηματίας είναι και ένας οραματιστής του ποδοσφαίρου. Πρέπει όλοι μας να σταθούμε αρωγοί σε αυτή του την προσπάθεια.