“Ο ΑΟ Τρίκαλα υπόθεση όλων”

1-248Ο Δημήτρης Μπαταγιάννης παρουσίασε τους συνεργάτες του

Στο  BAROUGE  παρουσιάστηκαν τα στελέχη της ΠΑΕ Τρίκαλα  και έγιναν τοποθετήσεις από τους κυρίους  Μπαταγιάννη και Μπέκιο. Στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους παραβρέθηκαν και οι παράγοντες του Ερασιτέχνη ΑΟΤ κ.κ. Παρδάλης, Τρικαλιώτης και Τσόγιας.

Ο  κ Μπαταγιάννης μιλώντας για τον σχεδιασμό επεσήμανε χαρακτηριστικά “Είμαστε πολύ πιο μπροστά από τις άλλες ομάδες στον αγωνιστικό σχεδιασμό. Σχετικά με το ρόστερ, κάναμε προτάσεις σε όλους τους παίκτες του βασικού κορμού. Άλλοι αρνήθηκαν, άλλοι δεν πήραν καν τηλέφωνο, άλλοι μας απάντησαν μονο απο το τηλέφωνο. Δε με ενδιαφέρει όμως τι έγινε πριν… εμείς κοιτάμε το μετά και κοιτάμε το σπίτι μας. Έδωσα αρμοδιότητες… δεν υπάρχει πια το μοντέλο που ένας τα κάνει όλα μόνος του”.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Κώστας Παρδάλης είπε πως η ομάδα ξεκινά… υπό το μηδέν. “Δυστυχώς σήμερα που πήγαμε στα γραφεία… δε βρήκαμε ουτε τα γραφεία. Σε κάτι καρέκλες που μας έφεραν καθίσαμε να μιλήσουμε. Η νέα διοίκηση παραλαμβάνει κάτι από την αρχή και χρειάζεται καλή διάθεση και υπομονή”. Ο Δημήτρης Μπαταγιάννης παρουσίασε τον Ανδρέα Μπέκιο , τονίζοντας ότι η μεγάλη του εμπειρία σε Ανώνυμες Εταιρίες είναι βασικό στοιχείο της συνεργασίας τους και πιστεύει πως θα εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο την θέση του προέδρου στην ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα.

 

Κανοντας λόγο για πλάνο πενταετία ο κ Μπέκιος εξέπληξε όταν  ανέφερε επίσης πως : Νιώθω σα να είμαι στην πόλη μου. Τα Τρίκαλα μπορούν να δείξουν ένα υγιές ποδόσφαιρο και όλα θα έρθουν σιγά σιγά. Ο Δημήτρης κάνει μια τίμια προσπάθεια, έχει ένα όραμα, ένα πενταετές πλάνο. Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο, σκαλοπάτι σκαλοπάτι , όλα με υγεία, με τον σωστό τρόπο , με υποδομές σε συνεργασία με τον ερασιτέχνη. Αυτός είναι ο στόχος μας. Όλοι μαζί . Να γίνει η πόλη των Τρικάλων και πρότυπο στο ποδόσφαιρο. Είναι μια καθαρή ΠΑΕ που την άφησε ο κ. Γιαλιάς. Μας ενδιαφέρει το δικό μας σπίτι, δεν ξέρουμε τι κάνουν οι άλλοι. Θα προσαρμοζόμαστε στις όποιες συνθήκες. Τα εισιτήρια διαρκείας θα είναι ανάλογα τις συνθήκες που επικρατούν. Έχω ευαισθησία στις ευπαθείς ομάδες, άνεργους, παιδιά, όσοι έχουν ανάγκη, θα υπάρχει ειδική μεταχείριση. Να έρθει η οικογένεια στο γήπεδο. Θέλω ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας να κάθεται δίπλα μου στους αγώνες.

Επιλέξαμε προπονητή τον κ. Αντωνίου , μας έδειξε όρεξη, μεράκι να φτιάξει ένα καλό ποδοσφαιρικό θέαμα. Μας έδειξε ήθος , να τον αφήσουμε να δουλέψει. Αυτός είναι ο προπονητής, θα επιλέξει τους συνεργάτες του, δεν είμαστε εμείς προπονητές. Θα βοηθήσει την προσπάθειά μας και ο Ηρακλής Τσίκινης από το δικό του  πόστο του.

Θέλουμε η ομάδα να αποπνέει υγεία, νάχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας παικτών συν κάποιους έμπειρους, να βγάλει ωραίο θέαμα, όμως χρειαζόμαστε και τη  στήριξη του κόσμου. Όλοι μαζί. Να γίνουμε πρότυπο στο ποδόσφαιρο, γιατί το αξίζουν τα Τρίκαλα.  Προς τος τέλος της σεζόν , θα παρουσιάζουμε και οικονομικό απολογισμό. Να γνωρίσουν την ομάδα τα παιδιά των σχολείων, να στηρίξουμε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με την συνεργασία του ερασιτέχνη και του Δήμου να βελτιώσουμε το γήπεδο με καθίσματα και ότι άλλο χρειάζεται , να στηρίξουμε τις ακαδημίες, να υπάρξει ποδοσφασιρική ανάπτυξη, τα παιδιά να γνωρίσουν τον προπονητή της πρώτης ομάδας και να υπάρχει ενιαίο αγωνιστικό πλάνο σε όλα τα ηλικιακά τμήματα του συλλόγου. Χρειαζόμαστε την στήριξη όλων για να τα καταφέρουμε. Δεν περισσεύει κανένας». Ανακοινώθηκε τέλος [πως ο Ζήσης Κατσαντώνης θα συνεχίσει στο πόστο του Γεν Αρχηγού της ομάδας.

 

1-248