Ολοκληρωμένες λύσεις από τα αντηλιακά προϊόντα

Οι απαιτήσεις κυρίως των γυναικών, αλλά και αρκετών ανδρών έχουν αυξηθεί όσον αφορά την περιποίηση και την προστασία της επιδερμίδας τους, μια ανάγκη που γίνεται πιο επιτακτική την άνοιξη και το καλοκαίρι. Έτσι, ζητούν ολοκληρωμένες λύσεις από τα αντηλιακά προϊόντα https://www.parapharmacie.gr/cat/antiliaka-proionta που κυκλοφορούν στο εμπόριο και προτιμούν τα φυσικά σκευάσματα.

Το Bioderma Photoderm Kid Spray SPF 50+ Αντηλιακό Spray Μέγιστης Φωτοπροστασίας για το Εύθραυστο Δέρμα των Παιδιών, 200 ml είναι ένα προϊόν, το οποίο απευθύνεται στην παιδική ηλικία. Οι ευαισθησίες και οι ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία.

Το συγκεκριμένο παιδικό αντηλιακό σπρέι προφυλάσσει από τους κινδύνους της κυτταρικής βλάβης, έχοντας πολύ υψηλό δείκτη προστασίας ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Χάρη στην εξειδικευμένη του σύνθεση, διεγείρει τα συστήματα αυτοάμυνας στο ευαίσθητο δέρμα των παιδιών, προσφέροντας μέγιστη φωτοπροστασία.

Δεν περιέχει parabens και άλλα χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον. Παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα. Δεν περιέχει άρωμα και είναι φωτοσταθερό, μη φαγεσωρογόνο, υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο προϊόν.

Έχει μη λιπαρή υφή για να απλώνεται εύκολα και να απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει σημάδια. Ενεργοποιεί τις φυσικές άμυνες του δέρματος, χάρη στη βιολογική τεχνολογία Cellular Bioprotection με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Τέλος, εγγυάται τη βέλτιστη προστασία από UVA/UVB και τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου (δυσανεξία στον ήλιο, ηλιακά εγκαύματα, κ.ά.).

Χρειάζεται προσοχή, έτσι ώστε να εφαρμόζεται πάντα επαρκής ποσότητα σε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας που εκτίθεται στον ήλιο.