Οι BB κρέμες παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία

Οι βλαβερές συνέπειες της πολύωρης έκθεσης στον ήλιο είναι τόσο ισχυρές, με αποτέλεσμα όλοι όσοι δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, να κινδυνεύουν με σοβαρές παθήσεις. Η αντηλιακή κρέμα https://www.ifarmacy.gr/tag/antiliaki-krema για το πρόσωπο είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να έχουν μαζί τους όλοι όσοι εκτίθενται στον ήλιο.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσουν μόλις φτάσουν στην παραλία ή πριν βουτήξουν στη θάλασσα, αλλά για να την εφαρμόσουν στο πρόσωπό τους περίπου μισή ώρα πριν βγουν έξω από το σπίτι τους και εκτεθούν στον ήλιο.
Οι απαιτήσεις που έχουν τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες στη χώρα μας είναι αυξημένες λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της ηλιοφάνειας που παρατηρούνται κατά τη διάρκεια του χρόνου και ιδίως του καλοκαιριού. Ο ήλιος στη χώρα μας είναι καυτός και όσοι δεν προφυλάσσουν την επιδερμίδα τους, μπορεί να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα. Έτσι, οι εταιρείες κυκλοφόρησαν στην αγορά μια σειρά από σκευάσματα που υπόσχονται ολοκληρωμένη προστασία.

Οι λεγόμενες BB αντηλιακές κρέμες δεν προσφέρουν μόνο προστασία από την υπεριώδη αντηλιακή προστασία, αλλά και μια ολοκληρωμένη περιποίηση του προσώπου σε άλλους τομείς, ενώ οι ατέλειες και οι διχρωμίες της επιδερμίδας καλύπτονται. Επιπλέον, η όψη του δέρματος ανανεώνεται και προστατεύεται από τη γήρανση, χάρη σε ουσίες όπως το κολλαγόνο, το γλυκογόνο και η ελαστίνη. Τα φυσικά επίπεδα υγρασίας διατηρούνται και ενισχύεται η λάμψη και η ζωντάνια του προσώπου που αναζωογονείται.