Μπέκιος: “Ο προπονητής κάνει τις μεταγραφές”

antoniou-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο πρόεδρος του ΑΟΤ μίλησε το πρωί στον FM 100.

Για τις τιμές των διαρκείας και τον μεταγραφικό σχεδιασμό μίλησε σήμερα στην αθλητική εκπομπή του FM 100 ο πρόεδρος του ΑΟΤ Ανδρέας Μπέκιος.

. Αναλυτικά: «Αυτό με κάνει ιδιαίτερα ευτυχή (σε τοποθέτηση για το γεγονός ότι υπάρχει ικανοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων όσο αφορά τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας). Σκοπός της νέας διοίκησης είναι να γεμίσει το γήπεδο. Μόνο με γεμάτο γήπεδο μπορούμε να καταφέρουμε όλα αυτά που ονειρευόμαστε. Παράλληλα μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε μια κοινωνία που καθημερινά βάλλεται σε οικονομικό επίπεδο. Θα ήταν οξύμωρο να λέμε ότι όλοι μαζί θέλουμε να κάνουμε μια προσπάθεια και από την άλλη να έχουμε ψηλά τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.
Είμαστε απόλυτα συνεπής σε αυτά που δηλώσαμε , σε όλα τα πράγματα θα είμαστε συνεπής και πήραμε μια απόφαση να ορίσουμε τιμές στα διαρκείας οι οποίες είναι λογικές και κάνοντας ιδιαίτερο focus στις τάξεις των ανθρώπων που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή όπως είναι οι συνταξιούχοι, οι γυναίκες, τα παιδιά, οι άνεργοι που σίγουρα θέλουν να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα και δεν θα μπορούσαν να την δουν αν οι τιμές των διαρκείας ήταν υψηλές.
Δεν έχουμε βάλει κανένα στόχο (σχετικά με τα πόσα διαρκείας θα πουληθούν). Αυτό που έχουμε βάλει σαν στόχο είναι να δημιουργήσουμε κάθε Κυριακή ένα κλίμα γιορτινό, ένα πάρτι, ένα ποδοσφαιρικό πολιτισμό και σίγουρα αυτό δεν γίνεται χωρίς την άμεση και δυναμική συμπαράσταση του κόσμου των Τρικάλων. Πάμε βήμα βήμα. Δεν έχουμε παρεκκλίνει στο ελάχιστο και ούτε πρόκειται να παρεκκλίνουμε στο μέλλον. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα, θέλουμε να έχει ένα δυναμικό παρών, θέλουμε να χαιρόμαστε όλοι μαζί το θέαμα, θέλουμε να υποστηρίζουμε όλοι μαζί την ομάδα μας και πιστέψτε με δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Από σήμερα περιμένουμε να δούμε αν όντως οι χαμηλές τιμές των διαρκείας θα έχουν ανταπόκριση στον κόσμο των Τρικάλων.
Πλέον θα εισέρχεται κάποιος φίλαθλος στο γήπεδο με την ταυτότητα αλλά και με ένα ηλεκτρονικό τσεκ που θα γίνεται με barcode .Δεν το κάνουμε για να δημιουργούμε προβλήματα στην είσοδο του κόσμου. Δεν θέλουμε να ταλαιπωρούμε κανέναν. Θα υπάρχουν έξτρα παροχές και έξτρα events και χάπενιγκς που θα αφορούν τους κατόχους διαρκείας. Λίγο πριν την έναρξη θα γίνει όλο αυτό το μπαμ με τα διαρκείας παρόλα αυτά οι φίλαθλοι που θα στηρίζουν την ομάδα θα επιβραβεύονται. Το έχω ξανά πει θέλουμε να τιμήσουμε σαν διοίκηση έστω και το μισό ευρώ. Δεν θέλουμε να έχουμε μια στάση αδιαφορίας και να νιώθει ο κάθε φίλαθλος μας δυναμικός
«.

Για τον αγωνιστικό σχεδιασμό
«Βήμα βήμα θα βλέπετε κάθε μέρα την εξέλιξη και την δόμηση της ποδοσφαιρικής ομάδας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή. Θεωρούμε ότι θα έχουμε ένα πολύ όμορφο σύνολο που θα παίξει ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.
Θεωρώ ότι έχουμε κάνει ένα δυναμικό και σοβαρό ξεκίνημα. Οι μεταγραφές που κάνουμε είναι σε καίρια πόστα. Δεν έχουμε σταματήσει. Τις επόμενες ημέρες θα δείτε καινούργια πράγματα.
Επί της δικής μου προεδρίας ο προπονητής είναι ο άνθρωπος που χτίζει την ομάδα, μόνο αυτός είναι ο υπεύθυνος, μόνο αυτός έχει τη γνώση να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα και να πάρει τους κατάλληλους παίκτες. Ούτε εγώ, ούτε ο κ. Μπαταγιάννης. Δεν έχω πτυχίο προπονητή, ούτε ο κ. Μπαταγιάννης. Ο προπονητής μας ξέρει πολύ καλό ποδόσφαιρο από μένα Ξέρει πως όλους αυτούς τους παίκτες με διαφορετικές νοοτροπίες , διαφορετικές θέσεις να την κάνει μια ομάδα που θα την χαιρόμαστε στο γήπεδο. Εγώ δεν ξέρω. Εμάς μας δίνει μια λίστα ο προπονητής έχει επιλέξει τη συστήματα θα παίξει , τι εναλλακτικές θέλει, ποιους θέλει να πάρουμε από την αγορά. Έχει και συγκεκριμένα μπάτζετ που κινείται. Δεν αυθαιρετεί. Του δώσαμε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ. Ξέρει πολύ καλά το χώρο. Δεν θα πληρώσουμε ένα παίκτη περισσότερο ή λιγότερο από αυτό που αξίζει . Κινούμαστε πάντα σε λογικά επίπεδα της εποχής και οι προσθήκες είναι συγκεκριμένες με αρκετά ικανούς παίκτες. Παίκτες που τους θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι στην μηχανή που ετοιμάζει. Ο προπονητής εισηγείται και εμείς αγοράζουμε. Αυτό είναι το λογικό. Πολλές φορές στην Ελλάδα το λογικό ακούγεται παράλογο
«.