‘Εντονη δραστηριότητα για ΣΟΑΤ

received_655515931320719-2

Δράσεις σε πολλά μέτωπα για τον Τρικαλινό σύλλογο

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις μαύρων ζωνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό , υπό την αιγίδα της ΕΤΑΒΕ το Σάββατο 24 Ιουνίου στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.

22 αθλητές του ΣΟΑΤ εξετάστηκαν για να αποκτήσουν το 1ο DAN.

Συγκεκριμένα:

 

  1. ΑΖΝΑΟΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  2. ΑΖΝΑΟΥΡΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  3. ΑΛΕΥΡΑΣ ΝΑΣΟΣ
  4. ΓΟΥΛΑ ΚΛΕΟΝΙΚΗ
  5. ΖΗΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  6. ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ
  7. ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  8. ΚΙΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  9. ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
  10. ΜΠΙΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
  11. ΜΠΙΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  12. ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑ ΣΤΕΡΓΙΑΝΑ
  13. ΝΤΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  14. ΝΤΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
  15. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
  16. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΘΕΜΗΣ
  17. ΤΖΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
  18. ΤΟΤΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
  19. ΤΟΥΛΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  20. ΤΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  21. ΦΟΡΤΩΤΗΡΑ ΕΥΗ
  22. ΧΛΩΡΟΥ ΔΑΝΑΗ

 

Όλοι τους ξεπερνώντας το άγχος των εξετάσεων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και  διακρίθηκαν σύμφωνα με τα λεγόμενα των εξεταστών.

Σε όλες τις πολεμικές τέχνες η κατάκτηση της μαύρης ζώνης είναι ο πρώτος μεγάλος στόχος , μια μεγάλη κορύφωση.

Αναμένοντας τα αποτελέσματα, εκ της Ομοσπονδίας, που πιστεύουμε ότι θα είναι θετικά για όλους, θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές για την επίπονη προσπάθειά τους όπως βέβαια και τους γονείς τους που στάθηκαν για άλλη μια φορά κοντά τους στηρίζοντας τις προσπάθειες τους .

ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ

received_655519554653690

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του ΣΟΑΤ , που διεξήχθησαν την Τρίτη 20 Ιουλίου , στον χώρο του Μύλου Ματσόπουλου,  που ομολογουμένως προσέδωσε ένα ιδιαίτερο χρώμα και μια ατμοσφαιρικότητα σε όλη την διαδικασία.

Εξεταστές ήταν ο κος Κατσάρας από την Ελασσόνα, ο κος Ιακωβάκης από την Λάρισα, ο κος Τόρης από τον Βόλο και ο κος Σταμέλος από την Λαμία.

Φάνηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως η τεχνική κατάρτιση καθώς και η φυσική κατάσταση των αθλητών βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία.

 

Ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την οργάνωση αλλά και τις επιδόσεις των αθλητών εκφράστηκαν τόσο από τους εξεταστές όσο και από τους γονείς αλλά και από όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση που έκλεισε με μια άκρως εντυπωσιακή επίδειξη από τους μεγαλύτερους αθλητές του ΣΟΑΤ που καταχειροκροτήθηκαν.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τρικκαίων , κος Δημήτρης Παπαστεργίου , ο Νομαρχιακός Σύμβουλος , κος Ντίνος Μπάρδας , η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού κα Έφη Λεβέντηκαι ο Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών και Πρόεδρος της e-Trikala     A.E. κος Γιάννης Κωτούλας.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΑΤ  

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ

 

Στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης του ταεκβοντό, που χρόνια τώρα εφαρμόζει ο Σύλλογος ΣΟΑΤ  στα Τρίκαλα, συμμετείχε κατόπιν τιμητικής προσκλήσεως  στην εκδήλωση του Εσπερινού Γυμνασίου «ΕΥ ΖΗΝ».

 

Οι αθλητές του Συλλόγου ανέδειξαν την ομορφιά του αθλήματος σε όλο της το μεγαλείο καθώς η παρουσίαση που ετοίμασαν περιλάμβανε όλες τις  πτυχές του Ταεκβοντό .

 

Μια ιδιαίτερα εξαιρετική χρονιά έκλεισε για τον ΣΟΑΤ με τον καλύτερο τρόπο .

 

Το .Δ.Σ του Συλλόγου εύχεται σε γονείς και αθλητές καλό καλοκαίρι

received_655520047986974