Σύνθημα… μύθος στην υποδοχή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ!

1701819«Έτσι γ@@@νε τα πούλμαν που γυρνάνε» φώναζε ο κόσμος

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού Superfoods πανηγυρίζουν με την ψυχή τους το 36ο Πρωτάθλημα και «σκάρωσαν» σύνθημα… φωτιά!

Όσα έγιναν μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε, προκάλεσαν αρκετά αρνητικά σχόλια και έδωσαν την αφορμή για σχόλια. Ωστόσο η νίκη και ο τίτλος  στον πέμπτο τελικό, μέσα στο ΣΕΦ, σκόρπισε φρενίτιδα ενθουσιασμού στους οπαδούς του Παναθηναϊκού κι αυτό ήταν αρκετό για να μαζευτούν περισσότεροι από 15.000 οπαδοί της ομάδας και να την περιμένουν στο ΟΑΚΑ. Εκτός από τα κλασικά συνθήματα, ακούστηκε κι ένα… κορυφαίο και άκρως ευρηματικό. «Έτσι γ@μ@νε τα πούλμαν που γυρνάνε» φώναζε ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ…

 

Η αποστολή έφτασε τελικά στο ΟΑΚΑ μετά τη 01:00 το ξημέρωμα και έγινε χαμός! Οι νταμπλούχοι Ελλάδος γνώρισαν την αποθέωση και ενδεικτικό της… τρέλας που επικρατούσε στο Μαρούσι είναι και το παρακάτω βίντεο με τον Αντώνη Φώτση να φωνάζει συνθήματα μαζί με τους οπαδούς της ομάδας.

Φυσικά την τιμητική του είχε και ο Νίκος Παππάς με το… γνωστό σύνθημα να τροποποιείται σε «Γεια σου Παππά, Παππά και… κόψε τα ποτά»! Από την άλλη ο Μάικ Τζέιμς αποθεώθηκε και εκείνος από τον κόσμο, σηκώνοντάς τον στον αέρα!

ime