Μετά τον πατέρα αντίο και από τον μικρό Γιαλιά

Αφού χαιρέτησε ο μπαμπάς, αποχαιρέτησε και ο υιός

 

Ο υιός του μεγαλομετόχου με ανάρτησή του στο Facebook ευχήθηκε τα Τρίκαλα να βρουν τον δρόμο τους και σημείωσε ότι δύο χρόνια αγωνίστηκαν ενάντια σε όλα και όλους. Όπως έγραψε:

«Με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πατέρα μου που με έβαλε στον κύκλο του ποδοσφαίρου σε έναν ρόλο που λίγη στην ηλικία μου κάνουν και σε μια ομάδα που πρέπει να είναι στολίδι στην Α’ Εθνική με τον υπέροχο κόσμο που από την πρώτη στιγμή μας αγκάλιασε!! Αλλά δυστυχώς 2 πανέμορφα χρόνια δεν καταφέραμε να πάρουμε το πολυπόθητο εισιτήριο της Α’ Εθνικής.

Παράλληλα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, φυσικοθεραπευτές, γιατρούς και γενικά όλο το γενικό επιτελείο που δύο χρόνια αγωνιστήκαμε ενάντια σε όλα και σε όλους. Το καλό είναι ότι γνώρισα ανθρώπους που με στιγμάτισαν και παρά την πικρία μου που δεν καταφέραμε να ανέβουμε είμαι χαρούμενος που έκανα φίλους που με αγκάλιασαν στα δύσκολα..

Ελπίζω ο ΑΟΤ να βρει τον δρόμο του, κάτι που εμείς δυστυχώς δεν καταφέραμε.. Σας ευχαριστώ όλους τους οπαδούς και γενικά τον υπέροχο κόσμο τον Τρικάλων από καρδιάς για τις υπέροχες στιγμές που μας χαρίσατε να είστε πάντα καλά.

Με εκτίμηση ΓΙΑΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ».