Εβγαλαν ανακοίνωση οι “Αναλώσιμοι”

Σε απάντηση των όσων ανέφεραν οι βετεράνοι για το τουρνουά

 

Με αφορμή την ανακοίνωση της επιτροπής τουρνουά παλαιμάχων, η ομάδα  των ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ  αναφέρει τα εξής:

«Η ομάδα της καρδιά μας «ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ» ευχαριστεί  πολύ κατ αρχήν την επιτροπή  για την πρόσκληση στο τουρνουά παλαιμάχων όπου κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πληθώρα καλών και τιμημένων ποδοσφαιριστών σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν.

Η ανακοίνωση της επιτροπής περί διορθώσεων των λαθών και τροποποίησης των κανονισμών μας καλύπτει σαν ομάδα και συμφωνούμε  απόλυτα. Τα όποια λάθη σημειώθηκαν καθ όλη τη διάρκεια του τουρνουά θα πρέπει να μπουν στο επίκεντρο της συζήτησης στην επιτροπή,  η οποία στη νέα σεζόν θα πρέπει να εγκριθεί από όλους τους επικεφαλής της κάθε ομάδας δια της ψηφοφορίας, άποψή μας.

Στις τροποποιήσεις θα πρέπει καθαρά και με κεφαλαία γράμματα να επισημανθεί, για να μην γίνονται παρεξηγήσεις, ο χαρακτήρας της κάθε ομάδας που θα συμμετάσχει και μόνο αυτός,  χωρίς μικρά γράμματα τα οποία θα μπορεί κάθε επικεφαλής να διαφοροποιεί όπως αυτός θέλει.

Τουρνουά παλαιμάχων σημαίνει ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν είναι σε ενεργό δράση αλλά έχουν λάβει μέρος κατά το παρελθόν στο άθλημα. Να μια καλή τροποποίηση που προτείνουν οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ.

Τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται πολύ συγκεκριμένα και ορθά, όπως φέτος, θα διατίθενται όπου συμφωνηθεί από όλους μας, απλά θα πρέπει να ακούγονται  και άλλες επιλογές και στο τέλος να αποφασίζεται από κοινού που θα δοθούν.

Οι νέες τροποποιήσεις είμαστε βέβαιοι ότι θα προσελκύσουν και άλλες ομάδες για τη συμμετοχή στη νέα περίοδο, η οποία δεν είναι απαραίτητα να γίνει το 2018 αλλά και μέσα σε εορταστικές περιόδους της φετινής χρονιάς με φιλανθρωπικό χαρακτήρα   προσφέροντας βοήθεια σε συνανθρώπους μας.

Τέλος αποδεχόμαστε τη συγγνώμη της αποχώρησης των παλαιμάχων του ένδοξου συλλόγου του ΑΟ Τρίκαλα και από την πλευρά μας παρακαλούμε τους συμμετέχοντες στη ομάδα τους  να κατανοήσουν τις όποιες παραλείψεις σημειώθηκαν  στον τελικό από την πλευρά μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.

Οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ εύχονται  καλό καλοκαίρι σε όλο το φίλαθλο κοινό.

Υ.Γ. για τα μέλη μας…

Στο site μας θα αναρτηθεί  το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ομάδας μέχρι την περίοδο του καλοκαιριού.

Με τιμή ΤΟ ΔΣ ΤΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ