Έγχρωμη αντηλιακή κρέμα προσώπου με υαλουρονικό οξύ

Το αντηλιακό προσώπου με χρώμα είναι ένα καινοτόμο σκεύασμα που προτιμούν κυρίως οι γυναίκες, αφού τους χαρίζει αποτελεσματική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και άριστη εμφάνιση, που διαρκεί.

Η Froika Hyaluronic Silk Touch Sunscreen Tinted Spf50+ Έγχρωμη Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Με Υαλουρονικό διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 40ml. Τα προϊόντα της σειράς FRΟΪΚΑ HYALURONIC SILKTOUCH SUNSCREEN παρέχουν αντηλιακή προστασία και αντιρυτιδικό αποτέλεσμα, κάτι που έχει ως συνέπεια οι ρυτίδες, οι ατέλειες και τα σημάδια ακμής να γίνονται λιγότερο ορατά.

Έχουν σχεδιαστεί με τη νέα τεχνολογία των ελαστομερών 3ης γενιάς, η οποία προσφέρει νέες υφές χωρίς λιπαρότητα και μεταξένιο ματ αποτέλεσμα στο δέρμα. Παρέχουν πρωτοβάθμια αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος UVA και UVB, ενώ σε δεύτερο στάδιο, χάρη στην ευεργετική δράση της Indanone και των υπολοίπων αντιοξειδωτικών μορίων, χαρίζουν πολυδύναμη προστασία εσωτερικά του δέρματος.

Σε συνδυασμό με την προσθήκη υαλουρονικού οξέος, τα FROΪKA HYALURONIC SILKTOUCH SUNSCREEN θεωρούνται ιδανικά για την καθημερινή ενυδάτωση, την φροντίδα και την εξυγίανση του δέρματος. Προσφέρουν ευρέος φάσματος και ισοδύναμη προστασία από την UVA, UVB ακτινοβολία και προστατεύουν από τα άμεσα (ηλιακό έγκαυμα), τα μακροχρόνια (φωτογήρανση, φωτοανοσοκαταστολή, αντιδράσεις φωτοευαισθησίας) επιβλαβή αποτελέσματα της ηλιακής ακτινοβολίας.

Ακόμα, ενισχύουν την φυσική άμυνα των κυττάρων και των βλαστοκυττάρων ενάντια στην UV ηλιακή ακτινοβολία, προφυλάσσουν το DΝΑ και έχουν αντιγηραντική δράση, καθώς και αντιρυτιδική δράση.

Έχουν άριστη μη λιπαρή καλλυντικά υφή και αφήνουν μεταξένιο ματ αποτέλεσμα στο δέρμα. Είναι κατάλληλα για λιπαρά δέρματα με τάση ακμής, έχουν φωτοσταθερές συνθέσεις και είναι ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα. Τέλος, προσφέρουν ισχυρή ενυδάτωση.