Η Apivita αξιοποιεί την ελληνική φύση

Τα αντηλιακά apivita αποτελούν εδώ και αρκετά χρόνια μία από τις κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών στην χώρα μας, παρέχοντας στους καταναλωτές ασφαλή και αποτελεσματική προστασία, τα καλοκαίρια, αλλά και όλο το χρόνο.

Η αξιοποίηση της ελληνικής φύσης είναι μία βασική αρχή για τη συγκεκριμένη εταιρεία, την οποία ακολουθεί όχι μόνο στο θέμα των αντηλιακών, αλλά σε όλα τα προϊόντα της. Tα δραστικά στοιχεία των σκευασμάτων της, είναι ουσιαστικά δραστικά των φυτών, όπως η ρεσβερατρόλη από το κόκκινο κρασί, μια ισχυρή αντιοξειδωτική πολυφαινόλη στην οποία είναι αφιερωμένο αποκλειστικά ένα ετήσιο παγκόσμιο επιστημονικό συνέδριο ή η ελιά, το λάδι της και το εκχύλισμά της, που είναι το αντικείμενο δεκάδων σύγχρονων επιστημονικών άρθρων.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της apivita στην έρευνα, αλλά και ανάπτυξη φυτικών δραστικών καλλυντικών προϊόντων εδώ και 34 χρόνια, εγγυάται αυτό που δύσκολα επιτυγχάνουν άλλες εταιρείες στην εποχή μας. Υψηλές φυσικές συνθέσεις και εξαιρετικά αποτελεσματικές με ωραίες υφές και αρώματα, είναι το τελικό αποτέλεσμα των προϊόντων που διατίθενται στην αγορά κάθε χρόνο.

H σειρά APIVITA SUNCARE περιέχει φυσικά συστατικά υψηλής τεχνολογίας και δραστικότητας (πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, θαλάσσια λεβάντα, βλαστοκύτταρα κριτάμου κ.ά.) καλύπτοντας ολιστικά όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας κατά την έκθεση της στον ήλιο.

Χάρη στη φυσική σύνθεση των αντηλιακών, μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία και φροντίδα της επιδερμίδας για μικρούς και μεγάλους, που διαρκεί και κάνει τη διαφορά, όπως φαίνεται και από την προτίμηση των καταναλωτών.